Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Reci meni, sta ti treba... On spava sada..
Здраво, ќе може ли мала помош, имам philips smart tv, на него има sstb и ssiptv апликации, има ли можност на нив да се гледаат тв? На stb-то има 3 или 4 канали и незнам како и дали може да се стави некоја листа...исто и на ssiptv може ли да се стават листи? Ако може и ако некој има некоја вишок листа нека прати....фала ви
Може ли некој да ми прати link или .rar(.zip) со password за овој player SFVİP PLAYER 1.2.0.60 - ENSON VERSION... за x86 ако постои.
однапред благодарам
SFVIP-Player-x64
http://www.mediafire.com/file/im2tuk3fxnne1ds/SFVIP-Player-x64.zip
SFVIP-Player-x86
http://www.mediafire.com/file/m8cd4jzdzi004d7/SFVIP-Player-x86.zip
Jbg, ja u knjizici imam upisano 166 skokova padobranom, znaci otpadam u startu!Dvojica nek mi se jave koji oce da gledaju u miru narednih godine na smart tv listu..Garantiram da ce godinama bit mirni.Ajmo dvojica ozbiljnih nek mi se jave
vrhunska lista,danas sam dobre volje pa da pocastim dvojicu.Padobranci otpadaju u startu.
Za tebe gajba pive i to ozusko i domace kobasice to ce ti bolje doc stace ti pinkJbg, ja u knjizici imam upisano 166 skokova padobranom, znaci otpadam u startu!![]()
![]()
![]()
hvala ti na listu radi extra [emoji482]Dvojica nek mi se jave koji oce da gledaju u miru narednih godine na smart tv listu..Garantiram da ce godinama bit mirni.Ajmo dvojica ozbiljnih nek mi se jave
vrhunska lista,danas sam dobre volje pa da pocastim dvojicu.Padobranci otpadaju u startu.
Jedna poslana cekam odgovor od drugog dal saljem il ne![]()
Nazalost kvota ispunjena dvojica dobila jos dvoju cekam da se jave da im saljempanelrazarac eto da se javim za jednu tu listu pozdrav.
Za tebe gajba pive i to ozusko i domace kobasice to ce ti bolje doc stace ti pink![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
Izgleda da se ima sta gledat kad nema navale za najbolu listu na ovim prostorima hahaah,
Автоматски споено мислење:
Evo 4 cemo podijelit kako izgleda nemojte se vise javljat osim ovih kojima jos nije slozeno a culi smo se![]()
![]()