Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze on na Makedoncite da im go ..... znaes sto.Znaev deka u nego ima nesto rasipano.Od Makedonec sobirase znaenje on i slicni na nego ,sega se kurcat tuka.
Drugar ova e cista provokacija,ne znam zasto,ne se ok vakvi ispadi,I mene isto da mi jade k...t

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

31/05/202018:30 CESTSOCCERBUNDESLIGAPADERBORN 07-BORUSSIA DORTMUND1-2 [SPA]
01/06/202020:30 CESTSOCCERBUNDESLIGAFC KOLN-RB LEIPZIG1-2 [SPA]
ArenaVision-Ace Player

Ođe ka i uvijek,čisti cirkus , ko se god kurči sa slikama i nekakvim programima nema pojma o iptv, ili mu je neko nešto u povjerenju dao te koristi to za hvaljenje , pravi znalci su u sjenci.
Pozdrav za njih

Moze on na Makedoncite da im go ..... znaes sto.Znaev deka u nego ima nesto rasipano_Od Makedonec sobirase znaenje on i slicni na nego ,sega se kurcat tuka.

Ja se volim šaliti , ali imam svoje granice ...
Koji je tebi k ?
Jesam ja tebe pitao nešto il si se ti nalijepio na mene zato što sam rekao da mogu za 100 eura nabaviti config koji skenira 99% stalkera ?
Jel te prisiljava neko da ga kupiš ? NE

Onda me se prodji , imam dovoljno galantnih kupaca ;)

Toliko od mene na ovu temu !

Ja se volim šaliti , ali imam svoje granice ...
Koji je tebi k ?
Jesam ja tebe pitao nešto il si se ti nalijepio na mene zato što sam rekao da mogu za 100 eura nabaviti config koji skenira 99% stalkera ?
Jel te prisiljava neko da ga kupiš ? NE

Onda me se prodji , imam dovoljno galantnih kupaca ;)

Toliko od mene na ovu temu !
Koj ti e pa na tebe k.. ja ako se zafrkavav za 100 evra i elitna prostitucija :pos: ,oti se zaleta ti i tie tvoi drveni advokati ko muva u sofersajbna .
Ako si nasol ovci za sisanje ne 100 i 200 e malku da im zemes.
A toa sto sme nasle ja i poedinci besplatno ,sto i da e kakvo i da e dobro e ,nemislam da spijam pred skener i televizor i sekoj server sto postoi da skeniram.

Pozdrav ljudi!Evo posle par mjeseci i mene natrag!Nije bilo sporta,nisam ništa ni skenirao,možda večeras skinem koji mac?Ima li šta novo a važno da sam propustio da ne listam stotine stranica unazad?

Tu pojedincima il fali pamet ili novci pa frustrirani trece nema,iptv stvarno u zivotu nesto zbog cega se treba ubit uzas zivi i to radi pinkova ajde molim vas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom