Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najverovatnije si danas pogresio ulazna vrata pa umesto stale ti upao na kajganuNormalno da ne sudjelujes kad te se ne pita nista a nemas ni sta kazati , osim sto uvijek izazivas sve clanove pa kad dobijes po njupalici places i slinis kod admina.![]()
pa uhvatila gi je polizia i zatvorila sve sad sledi velika kazna .ekipa, što je sa twobrotherss?? ne radi više ni na sf playeru!!!
ekipa, što je sa twobrotherss?? ne radi više ni na sf playeru!!!
Neke mi riječi ko eho zvone, Drže na vrhu i kad brod tone. Neka se snaga svaki put rodi, Kada me srce ka tebi vodi. Neke sam ljude sretao krive Bojah u bijelo, a dobio sive, Sve je to falše, sve je to lažno Sad imam tebe i to mi je važno. Ako i utihne u oku plamen, Ljubav je sveta, jaka ko kamen, Vjera kroz život nek ti je kist, Blagoslov imaš i vrati se čist... |
Na SFVIP playeru radi normalnoekipa, što je sa twobrotherss?? ne radi više ni na sf playeru!!!
Супер работи на Stalker playerekipa, što je sa twobrotherss?? ne radi više ni na sf playeru!!!
blago vama kojjima radiСупер работи на Stalker player![]()