Pyrana,daj izbaci neki teži server za pronaći,ovaj se izlizaoEvo na uvid gospodinu iz biblioteke (@Moja&Tvoja )...Nije da se nećeš boriti nego ne možeš prijatelju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pyrana,daj izbaci neki teži server za pronaći,ovaj se izlizaoEvo na uvid gospodinu iz biblioteke (@Moja&Tvoja )...Nije da se nećeš boriti nego ne možeš prijatelju...
Netacno, ima babe sto hoce da dade..@ogorelica
Ma znam ja da on to nema i obezvrijedjuje da bi dobio dzabe al nema dzabe ni u stare babe![]()
da i ja pohvalim panelrazaraca i zemu pyranune kurcis se, izvini
i opet da napomenem, za ovih desetak godina, koliko sam u iptv svetu, najvise lista sam dobio od: internationala, dsukia, bayernforevera, zokinikoa i panelrazaraca![]()
@ogorelicašta si našao, to još nije ni kompano u OB, ostalo nemaš, a ima ga:"Univesal_stalker_scan_json_user_channel by..............." to nemaš, a ostalo ne postoji. O tome zbori
dadoxy
кај да има пасфорд?lol opet password i opet nema passworda
ma kad postavis winrar password ne bi bilo lose da napises koji je password.Бугарски канали
Автоматски споено мислење:
кај да има пасфорд?
која е фајда,,ако поставам ,пасс,,,и го напишам,јавно тој пасс?ma kad postavis winrar password ne bi bilo lose da napises koji je password.
Nista moja greska sto sam napisao komentarастра
Автоматски споено мислење:
која е фајда,,ако поставам ,пасс,,,и го напишам,јавно тој пасс?
daj molim te meni jednu posalji...molimteeeee...al netreba pass moze i bez njega....,,,,,moze i mrtav konj da prdne...kad mu stanes na stomak,,,,Mogu li i ja postaviti m3u sa 200 konekcija al naravno necu napisati password![]()
imam ja ..za 30 eura....Može se nabaviti al sve što je rijetko je skupo na tržištu .. platiš mi 100 eura i nabavim ti