kenanspahic
Search Womans from your city for night
A gde si ti dadoni ......Bajram Mubarek Olsun druze
Ova druga je moja sa vpn-om austrijskim , halali neću više![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A gde si ti dadoni ......Bajram Mubarek Olsun druze
Ova druga je moja sa vpn-om austrijskim , halali neću više![]()
Kolko sam shvatio ti zivis u Austriji i verovatno si cuo za PersonendatenschutzgesetzPostovani Buduci Korisnici mozte nam slobodno pisati na e-mail podrska@yugo45.tv
E sad ove ciju su ip adrese iz Njemacke,Austrije,USA itd... zelijo bi da si oni prvo jave
Автоматски споено мислење:
Moza nemaju Love da plate
neka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profilA vas vecina ovde mjesecima dijeli moje ip adrese i ja se nisam ni jednom naljutijoa ip adrese koje su bile to je radi Ljudi koji kao nesto glume i na kraju jedva docekaju neke liste koje traju po 24h.ovde ne ubrajam ljude iz Bosne,HR ,SR,MK,CG. Zato sad gasim listu jer od ovi koji imaju da plate,koji glume da nesto znaju a neznaju nista znaju samo lajati i nista vise. Ja sam pokusao ljudima koji stvarno nemoju mogucnosti dobiti kvalitetnu i dobru listu da gledaju za Bajram pustiti na 48h,kao sto sam pustijo i za Katolicki Bozic i tako i za Provoslavni Bozic...
Ne radi se ovde o nikakvoj listi vec o objavljivanju IP adresa, i moja je bila a nedaj boze da mi netko nesto ukrade sa PC, on je odgovoran i bice tuzen, pa neka goni po svome.neka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profil.. ti posteno das listu na nekoliko sati a oni nezahvalni,ne mozes posteno da navuces neko da kupi listu ma bezobrazni su,posteno placas porez,ne krsis ni jedan zakon !!ja sam na tvojoj strani gledao sam tvoju listu 1 dan i vecno sam ti zahvalan..
![]()
Maki Masala mi imamo toliko fala bogu da mi nije potrebno ovde traziti musterijeneka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profil.. ti posteno das listu na nekoliko sati a oni nezahvalni,ne mozes posteno da navuces neko da kupi listu ma bezobrazni su,posteno placas porez,ne krsis ni jedan zakon !!ja sam na tvojoj strani gledao sam tvoju listu 1 dan i vecno sam ti zahvalan..
![]()
i treba da ga tuzimo ja poceo da gledam mucke on hoce da gasi..ja cu da ga tuzim za dusevni bolNe radi se ovde o nikakvoj listi vec o objavljivanju IP adresa, i moja je bila a nedaj boze da mi netko nesto ukrade sa PC, on je odgovoran i bice tuzen, pa neka goni po svome.
hhahah kome on placa porez,jesi ti napusen niko od njih neplaca ni centa ,pitanje je da li neki legalni placaju poreze a ne ovi divlji sve dok se neuzmijau pare nema zimeneka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profil.. ti posteno das listu na nekoliko sati a oni nezahvalni,ne mozes posteno da navuces neko da kupi listu ma bezobrazni su,posteno placas porez,ne krsis ni jedan zakon !!ja sam na tvojoj strani gledao sam tvoju listu 1 dan i vecno sam ti zahvalan..
![]()
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je naj bolja za sadNe radi se ovde o nikakvoj listi vec o objavljivanju IP adresa, i moja je bila a nedaj boze da mi netko nesto ukrade sa PC, on je odgovoran i bice tuzen, pa neka goni po svome.
zoki ne svataj sve bukvalnohhahah kome on placa porez,jesi ti napusen niko od njih neplaca ni centa ,pitanje je da li neki legalni placaju poreze a ne ovi divlji sve dok se neuzmijau pare nema zime