Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Postovani Buduci Korisnici mozte nam slobodno pisati na e-mail podrska@yugo45.tv
E sad ove ciju su ip adrese iz Njemacke,Austrije,USA itd... zelijo bi da si oni prvo jave :)
Автоматски споено мислење:

Moza nemaju Love da plate ;)
Jesili ti normalan, dali si cuo za zastitu podataka, sta da te neka kako ti kazes budala iz bilo koje ove drzave tuzi na narussvanje i ugrozavanje osobne sigurnosti ili iznosenje podstaka o privatnosti, dali si toga svijestan, predlozi sam marku da te dozivotno banira, radi tvoje sigurnoti

Strasno kakvih sve budala hoda ovim svijetom i sluzi se internetom. A mislim da ovo nije bio cin dobre volje nego trazenje novih klijenata. Ne da ga treba dozivotno banirati na forumu nego mu iskljuciti i internet :)

Postovani Buduci Korisnici mozte nam slobodno pisati na e-mail podrska@yugo45.tv
E sad ove ciju su ip adrese iz Njemacke,Austrije,USA itd... zelijo bi da si oni prvo jave :)
Автоматски споено мислење:

Moza nemaju Love da plate ;)
Kolko sam shvatio ti zivis u Austriji i verovatno si cuo za Personendatenschutzgesetz
Samo jedna prijava njima i zalba da si prekrsio Datenschutzgesetz oni se obrate administraciji Kajgane i Kajgana mora da im da tvoje daten ako zele da jos uvek imaju forum i onda si ti brate najebo
Ali nema veze...i ja sam juce gledao tvoju listu i sta? Jel to znaci da moram kupiti listu,pa jbte sto si je onda uopste postavljao ako nismo smeli da je gledamo? Ne razumem

Ah da i jedna pohvala tvoja lista je jedna od boljih listi sto se tice stabilnosti i vod ti je stvarno super

Последно уредено:
A vas vecina ovde mjesecima dijeli moje ip adrese i ja se nisam ni jednom naljutijo ;) a ip adrese koje su bile to je radi Ljudi koji kao nesto glume i na kraju jedva docekaju neke liste koje traju po 24h.ovde ne ubrajam ljude iz Bosne,HR ,SR,MK,CG. Zato sad gasim listu jer od ovi koji imaju da plate,koji glume da nesto znaju a neznaju nista znaju samo lajati i nista vise. Ja sam pokusao ljudima koji stvarno nemoju mogucnosti dobiti kvalitetnu i dobru listu da gledaju za Bajram pustiti na 48h,kao sto sam pustijo i za Katolicki Bozic i tako i za Provoslavni Bozic...

stafeta_mladosti.jpg
Eee… prijatelji moji…
Ovo iznad je znalo da proseta uzduz I popreko celu EX-YU...
vjesto u sebe da sakrije svu mrznju
I pretvori je u BRATSVO I JEDINSTVO!!!;)
:oeoeoe:

Sada nisam kuci al bas cu da postavim sliku kasnije od sfvipplayera da vidis koliko listi gledam

A vas vecina ovde mjesecima dijeli moje ip adrese i ja se nisam ni jednom naljutijo ;) a ip adrese koje su bile to je radi Ljudi koji kao nesto glume i na kraju jedva docekaju neke liste koje traju po 24h.ovde ne ubrajam ljude iz Bosne,HR ,SR,MK,CG. Zato sad gasim listu jer od ovi koji imaju da plate,koji glume da nesto znaju a neznaju nista znaju samo lajati i nista vise. Ja sam pokusao ljudima koji stvarno nemoju mogucnosti dobiti kvalitetnu i dobru listu da gledaju za Bajram pustiti na 48h,kao sto sam pustijo i za Katolicki Bozic i tako i za Provoslavni Bozic...
neka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profil :).. ti posteno das listu na nekoliko sati a oni nezahvalni,ne mozes posteno da navuces neko da kupi listu ma bezobrazni su,posteno placas porez,ne krsis ni jedan zakon !!ja sam na tvojoj strani gledao sam tvoju listu 1 dan i vecno sam ti zahvalan.. :)

Misko eto koliko si jak da gledas sfP a i to ce biti uskoro ugaseno ne radi ljudi koju gledaju nego takvi koji nesto glume... da znte glumiti vi bi sebi nesto sredili a ne cekali 24h pored pc i skenirali liste vi ste jad ,bruka,sramota u stvari kurve bez morala.

neka si im reko!!! ja na tvoje mesto bi i obrisao profil :).. ti posteno das listu na nekoliko sati a oni nezahvalni,ne mozes posteno da navuces neko da kupi listu ma bezobrazni su,posteno placas porez,ne krsis ni jedan zakon !!ja sam na tvojoj strani gledao sam tvoju listu 1 dan i vecno sam ti zahvalan.. :)
Ne radi se ovde o nikakvoj listi vec o objavljivanju IP adresa, i moja je bila a nedaj boze da mi netko nesto ukrade sa PC, on je odgovoran i bice tuzen, pa neka goni po svome.

Maki Masala mi imamo toliko fala bogu da mi nije potrebno ovde traziti musterije ;) ali svegami nedo bog da cekam na ove njemacare, i ostale ;) nego sam bas od srca postavijo listu.E sad ko oce da vjeruje ko nece i nemora edeme Briga;;) Sto se tice ti seljaci fora placanja poreza Maki ostavi za sebe i tvoj zivot ;) trebace ti vjerujemi...

Ne radi se ovde o nikakvoj listi vec o objavljivanju IP adresa, i moja je bila a nedaj boze da mi netko nesto ukrade sa PC, on je odgovoran i bice tuzen, pa neka goni po svome.
i treba da ga tuzimo ja poceo da gledam mucke on hoce da gasi..ja cu da ga tuzim za dusevni bol :)

hhahah kome on placa porez,jesi ti napusen niko od njih neplaca ni centa ,pitanje je da li neki legalni placaju poreze a ne ovi divlji sve dok se neuzmijau pare nema zime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom