Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brate mili sto kokodaces ko neka zena.
5-4=1Govorim iz osobnog iskustva, zivim u cetveroclanoj obitelji i imamo 5 televizora u kuci, plus kompjuteri, laptopi, mobiteli...., ali svaki drugi tjedan kad hocu odgledati utrku F1 iz meni nekog jos nepoznatog razloga nema slobodnog televizora.
Pokusavam to shvatiti vec par godina ali nisam uspio.![]()
rekoh ja,pecanje, i za mladje isto sa malim slovnim izmenama, to je pravopa šta i da sve stane ... 13-14 dolara , znaci 3-4 kutije cigara u BiH i platiš godišnju listu preko Alija .. možda bi tad nešto čovjek i gledao i uzivao u svim tim kanalima jer ne bi kopao i skenirao , ovako samo presipaš iz šupljeg u prazno
Ja prvi trčim kad nadjem server da vidim ima li Gora, Maxselect, Hbo go , a još filma nisam pogledao ni na jednom tv kanalu , e jedino te takmice odgledam al i to samo userem , prebaci jednu te istu utakmicu malo na Sky sport, pa malo Dazn, pa malo portugalski Sport TV, pa malo Arena , pa malo Bein sport i kad završi utakmica ne sjećam se ni golova kako su pali
Ovo je realno bolest ..
Vidim vojska "pratitelja" uredno lajka tvoje umotvorine,moras to opsluzit dobro.Da smo svi ko ti davno bi ovdje groblje bilo![]()
moja preporuka - poljski drim, eleven sports kanaliE kod koga danas ne zaledi Sky Sport Bundes liga taj je pravi server![]()
I ja bi sine!Znaci nitko nema validan MAC za dvabrata ?....bilo bi dobro ako netko ima da posalje na pm.
Da,salju meni dobri ljudi na pm ,ali nece a radilo je fino do prejucer,,,,Da nemam je neki geoblock mozda?I ja bi sine!
koliko ti treba macova ako ti treba samo jedan da ti posaljemDa,salju meni dobri ljudi na pm ,ali nece a radilo je fino do prejucer,,,,Da nemam je neki geoblock mozda?
pa 1 trebam da radi ........koliko ti treba macova ako ti treba samo jedan da ti posaljem
i bundesliga se igra bez publiketo neka prijateljska nigdje publike![]()