Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
E to sam zaboravio , a najveca je istina .. :D 2 smarta u kuci , jedan je uvijek zauzet serijama , drugi youtuberima.. meni ne preostaje ništa drugo već počet nizat televizore po zidovima umjesto umjetnickih slika ili nastavit gledat na ovim ostalim zajebancijama poput laptopa , tableta itd...
Govorim iz osobnog iskustva, zivim u cetveroclanoj obitelji i imamo 5 televizora u kuci, plus kompjuteri, laptopi, mobiteli...., ali svaki drugi tjedan kad hocu odgledati utrku F1 iz meni nekog jos nepoznatog razloga nema slobodnog televizora. :):):)
Pokusavam to shvatiti vec par godina ali nisam uspio. :D

Znaci nitko nema validan MAC za dvabrata ?....bilo bi dobro ako netko ima da posalje na pm.

Govorim iz osobnog iskustva, zivim u cetveroclanoj obitelji i imamo 5 televizora u kuci, plus kompjuteri, laptopi, mobiteli...., ali svaki drugi tjedan kad hocu odgledati utrku F1 iz meni nekog jos nepoznatog razloga nema slobodnog televizora. :):):)
Pokusavam to shvatiti vec par godina ali nisam uspio. :D
5-4=1
onda tebe komsije okupiraju u zlo doba :)

pa šta i da sve stane ... 13-14 dolara , znaci 3-4 kutije cigara u BiH i platiš godišnju listu preko Alija .. možda bi tad nešto čovjek i gledao i uzivao u svim tim kanalima jer ne bi kopao i skenirao , ovako samo presipaš iz šupljeg u prazno :)
Ja prvi trčim kad nadjem server da vidim ima li Gora, Maxselect, Hbo go , a još filma nisam pogledao ni na jednom tv kanalu , e jedino te takmice odgledam al i to samo userem , prebaci jednu te istu utakmicu malo na Sky sport, pa malo Dazn, pa malo portugalski Sport TV, pa malo Arena , pa malo Bein sport i kad završi utakmica ne sjećam se ni golova kako su pali :D
Ovo je realno bolest ..
rekoh ja,pecanje, i za mladje isto sa malim slovnim izmenama, to je pravo

imas pm znaci radi sigurno sad provjerio na stb

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom