- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Jos kako dobro rade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Salji i ti macove na pm da ti nagjem neki da ti radiOni što tvrde da radi imaju plaćenu m3u listu![]()
Jesu drug samo jos da slikas da vidimo dali radi i dobar siSad si tu drug jel tako?Nema ljutis
Ovo su tvoji kanali,Stavi i Makedonski
Nama vozi na smart tvevo i ja potvrđujem da 2 brata negdje nekome ne rade
Ako je baš tvoj server stavi i CG kanale a ove pink izbaci, pa da bude zanimljivije,ovako ....Jesu drug samo jos da slikas da vidimo dali radi i dobar si![]()
Prodaj i moje onda ja imam 2500 kom za 100 eurDa, ali nikad sa 25461.
Автоматски споено мислење:
Ja imam tih stalkera jedno minimalno 700-800 adresa, svaki živ i aktivan , ko hoce da kupi nek se javi u privat .. pola eura po imenu/adresi servera cijena , nema prodaje ispod 20 servera i ide nasumično , zagrabim mišem pa šta te zapadne , isporuka nakon uplate
Kad mogu po netu prodavat alate koji traže servere sto ne mogu ja vec nadjene adrese , plati pa se klati , pa ja , nema džabe ni u stare babe![]()
na ovaj link se cesto klika koliko vidim, jos od juce ...
jbg 100e, a ja ne moram ni da kliknemna ovaj link se cesto klika koliko vidim, jos od juce ...
U slike samo vjerujem, a sto se tice CG stavim i to dok nadzem vremena.Ako je baš tvoj server stavi i CG kanale a ove pink izbaci, pa da bude zanimljivije,ovako ništa