- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
treba da izbacis sve iz foruma ostavi samo ovi koj te sponsorise i to je .Nemam pojma ni ko si ni sta si a ako jesam moguce jer na svim exyu forumima sam prisutan. vise od 20 godina.
Ajde cuti ljudska sramoto i,za plejerot na Salezli barse da ti se donira ni pomalku ni povise nego u Bitcoini.I vikas tvoite radovi.Pa na kogo mu trebaat, na eskimite,indijancite.Ne poredim ga nego je isti taj clan sada brljavio i baljezgao po tom drugom forumu kao i ovde.
Naravoucenije ako ne zelis donirati niko te i ne tera tako da ne vidim svrhu pisanija doticnog strucnjaka.
A sta cu ja i kako da modifikujem svoj forum to je licno moja stvar i kome se ne svidja nemoj ni da se registruje niti da leprsa i optrcava kao kisa oko kragujevca.
Автоматски споено мислење:
Pa dovoljno je bilo da kliknes na moj potpis i sve bi bilo jednostavno jasno.
mislim da je na novi satelitski forum gde su vito ,zupy, rene ...@master17
jesam li ja onda stobom polemisao, pre vise od jedne decenije, ne secam se vise na kom forumu ?
Кој е твој форум??Opet tuces ko maksim po diviziji, nikakav salezli plejer kod mene nema. To je znak koliko ti poznajes moj forum.
првпат го гледам овај форумPa imate link foruma u mom profilu i potpisu i forum i youtube channel
sranje u boja i to plavoHehe, pa nije sustina imati 500 000 korisnika foruma koji se jednom registruju i posete forum posle 5 godina.
Na mom forumu je sve drugacije i nije kopija ni jednog drugog foruma. Prvo, pravila su drugacija, postavke foruma i komentari su takodje odvojeni od glavnih tema itd itd... Ali kao sto rekoh kome se ne svidja slobodno neka produzi dalje.