Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da znas ciji je ovo grb. Na terenu smo protivnici ali nemora znaciti da se ne smijemo druziti na Forumu. Ja uvijek volim ljude koji se zanimaju za Futbal. Puno pozdrava.hvala bogu da navijam za bayern
Ha ha....Nadam se da znas ciji je ovo grb. Na terenu smo protivnici ali nemora znaciti da se ne smijemo druziti na Forumu. Ja uvijek volim ljude koji se zanimaju za Futbal. Puno pozdrava.
Nije to čodo,jer svi Cigani navijaju za Zvezdi i BayernNadam se da znas ciji je ovo grb. Na terenu smo protivnici ali nemora znaciti da se ne smijemo druziti na Forumu. Ja uvijek volim ljude koji se zanimaju za Futbal. Puno pozdrava.
neko ga zna i licno......Smesno je da pominjete Tita, a znate ga se iz prica ?!![]()
zvezda je nula...partizan je zivot....Zvezda je zivot... sve drugo su sitnice!!!!
Ako je u Nogometu nesto zivot onda je to Liverpul i nista drugo!!!neko ga zna i licno......
Автоматски споено мислење:
zvezda je nula...partizan je zivot....
Ako smo vec u Hrvatskoj onda je Dinamo zakon.He,he. Manchester United nisam gledao u Banja Luci ali Hajduk sa Katalinicem,Surjakom, Bracom Vujovic i da ne nabrajam dalje sam gledao svaku godinu. Nima Splita do Splita stara dobra pjesma. Pozdrav.
Seit wann schreibst du Deutsch???HŠK Zrinjski Mostar
ist ein Fußballverein in Mostar. Er wurde 1905 gegründet und gilt heute als ältester noch existierender Fußballclub in Bosnien und Herzegowina
HŠK Zrinjski Mostar
ist ein Fußballverein in Mostar. Er wurde 1905 gegründet und gilt heute als ältester noch existierender Fußballclub in Bosnien und Herzegowina
partizan je poznat po tome da je komsija prvaka sveta![]()
![]()