- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
Hehe, kod mene u kvartu Telegram uglavnom koristi ona ekipa koja trosi onaj duhan malo specificnog mirisa i nekakav bijeli prah slican brasnu tako da..... malo ste mi sumnjivi decki.![]()
![]()
Tamo nekad 95-96.godine ,ono poslijeratno vrijeme drug i ja iz grada odemo kod ovog trećeg zajednickog na cijelonocnu zabavu , svi generacija 78. ...ma ne spavamo inače nikako tih godina ...lumpujemo po cijele noći i dane , željni svega ...rat nam ukrao 4-5 najljepsih adolescentskih godina jebiga ...
i ovaj imao gore poluizrađen sprat gdje bi mi lagano po cijelu noc na balkonu sjedili , malo meze ..skuhaj koje jaje , jedan litar žešće i tada neizostavna ta biljčica koju spominješ.

Jedno jutro , negdje u zoru izlazi otac od ovoga vani ..proteze se , a mi iznad na balkonu ..kad poče ušmrkavati vazduh duboko ...šmrk ..šmrk...pogleda gore i progovori: a mamu vam kriminalnu, KUBA, HAVANA , MARIHUANA sad cu zvati policiju

A inače ga mi smatrali za čovjeka koji nema pojma šta je to , ono radnički tip ...vozio cijeli život kamione po evropi , mi kontali mi pametni , a on brav