- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Ja nakon jedne gajbe stucam ko sam vragJbt, kako svi "tucete" na 30, 50, 100 bota, kod mene djubre krene preskakati preko 10.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja nakon jedne gajbe stucam ko sam vragJbt, kako svi "tucete" na 30, 50, 100 bota, kod mene djubre krene preskakati preko 10.![]()
Прегледај го приврзокот 248452
Автоматски споено мислење:
Sta mene briga sta tu pise na tim sto sam prilozio test sa virustotal nema nista kao sto vidis. I radi besprekorno
A i virustotal moze malo da krivo kaze ali na predator nema nista detekt.
NordVPN
Прегледај го приврзокот 248452Прегледај го приврзокот 248459
A ja necu vise komentarisati.Ispade da samo varam ljudee, necu onda vise nista postavljati![]()
pusti da se i mi malo igramo evo ovde ima 200 mac combinacija ie, necu onda vise nista postavljati![]()
Taj ima virus skeniraj exe.pusti da se i mi malo igramo evo ovde ima 200 mac combinacija i
Openbullet 1.3.1-UyduportaL…rar 103,43 MB Choose yoO.B 1.3.1
nebitan je on ima 200 mac kombinacija ali skenirao sam sa njimNebitno je neka banuje ako mu je bas zelja. commando su banovali mnogi i na svim tim forumima je i dalje. Ne sekiraj se ti za mene.
Taj ima virus skeniraj exe.
ja nekoristim nikakav antivirus defender iskljucen![]()
i ja nisam nikad to stavljao hahahaha blekkki ja sam za sex bez prezervativa![]()
ja sam to dozivioJednog jutra kad se probudis imat ces nov pc , svježe formatiran![]()
ta te tačna, al nažalost malo se to radi, zbog prostora na disku, al može fleška ima sad i64GBnije ni to problem ko pravi full bekape c particije mesecno vrati sve u normalu za 10 min i da je virus, mada nije to virus vec false positive.