Ali upravo ti govorim... Traziti liste a ne mac90% neradi u vlc kad izvadis mac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ali upravo ti govorim... Traziti liste a ne mac90% neradi u vlc kad izvadis mac
Imas PMZdravo moze li nekoj da pusti vo poraka nekoka lista so exyu kanali za gledanje na ott player ili ssiptv
Dobra vecer na site .
prvi put da se potpuno slazem sa tvojim postomto nema veze sa 5g to niko nespominje ,razmisli svojom glavom sto hoce cipovanje ljudi ima na you tybe sta je bil gejts reako da ocekuje od side efect svoje vakcine 7000000 ljudi da ce umrijeti i pritom se smije a sve fabrike koje oprave vakcine on vecinski vlasnik , zbog kontrole medija niste upuceni stavi na engleskom jeziku bilo sta protiv bila gejtsa na face bok brise se isti dan ,i budala vise zna da je virus iz labratorije americki kongres pokrece istragu na zahtjev 670 hiljada potpisa a sve je ovo uradjeno da se skine trump citav ovaj cirkus oko korone jer nije njihov igrac , depopuiulazije covjecanstva a ti ako vjerujes bilu gejtsu i mercelovoj i rockfleru sorosu uzmi zig djavola s cipuj se niko ti nebrani
ti znas da su ljudi skloni teorijama zavjere tako da...to nema veze sa 5g to niko nespominje ,razmisli svojom glavom sto hoce cipovanje ljudi ima na you tybe sta je bil gejts reako da ocekuje od side efect svoje vakcine 7000000 ljudi da ce umrijeti i pritom se smije a sve fabrike koje oprave vakcine on vecinski vlasnik , zbog kontrole medija niste upuceni stavi na engleskom jeziku bilo sta protiv bila gejtsa na face bok brise se isti dan ,i budala vise zna da je virus iz labratorije americki kongres pokrece istragu na zahtjev 670 hiljada potpisa a sve je ovo uradjeno da se skine trump citav ovaj cirkus oko korone jer nije njihov igrac , depopulizacije covjecanstva a ti ako vjerujes bilu gejtsu i mercelovoj i rockfleru sorosu uzmi zig djavola cipuj se niko ti nebrani
само Duplex iptv,,,,ги групира во групи ...теелевизија видеотека.....телевизијата подредена по држави.IPTV pro 5.4.3
cim neko napise drugacije od njih teorija zavjere a taj isti bil gejts nikad nije vakcinisao svoju djecu ,njegov family doktor objavio neki dan ,na pitanje sto nije odgovor ,dobri su i ovakoti znas da su ljudi skloni teorijama zavjere tako da...
Inter pitam se zasto se trudis? Neki jednostavno ne kontaju i nikad nece skontat , 10% je skontalo na zalostcim neko napise drugacije od njih teorija zavjere a taj isti bil gejts nikad nije vakcinisao svoju djecu ,njegov family doktor objavio neki dan ,na pitanje sto nije odgovor ,dobri su i ovako
Ace mori dušmanke playeru koje VLC gledas to.
Na mom srcu izrasla je kora Da ga skrije otkad nisi samnom, Hladno mi je, a živjet se mora, Dok koračam uvijek stranom tamnom. Ono bitno, svakodnevno, moje, Hranio sam naivnom taštinom, Pri pomisli, još se ruke znoje Lice krijem sumnjom i istinom. Pronašao ja sam biser sjajni Ali sam ga držao u džepu Život svoj sam kovao od tajni A istinu držao sam slijepu. Kad je čovjek izgovori glasno Tek tad shvati da je za sve kasno... |