Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemoj tako drug,ti ode predalekosta je sa @gasans,nema ga duze vrijeme da ga nije pandemija roknula![]()
nisam mislio na ono najgore,nego obicnonemoj tako drug,ti ode predaleko
Ma nis nije zatvorio to on tako misli, veceras je na spisku,sve radi posvuda ko i dosad ima i novi nacin gledanja,nek se uziva dok se opet nekome tamo, a zna se di ne digne.Pametnije bi bilo ovde ko je sta nasao navesti hostove - portale (spisak) koji rade van mac adresa a ne samo STB jer clanovima je korisnije gledanje preko risivera ili klasicnih plejera.
Tako bi bar clanovi znali sta da traze a ne da im dajete mac adrese koje ima mali milion po netu a oni ne mogu gledati jer to radi samo u STB i to odredjenim plejerima polako su pocele da padaju i po STB jer ljudi koji drze servere zatvaraju pristupe preko mac.
Pita neko za zdrava hrana pa licno poznajem coveka i zatvorio je pristup tako da mozete naci mac adrese koliko hocete, pristip preko njih ce biti blok.
A uskoro se ocekuje i kod ostalih.
Znas koja rijec bi se najcesce koristia na forumu da stanu maceviA, da nije sve "ovo" sa mac-ovima, namerno uradjeno, sta mislite ?!![]()
![]()
A zna li ko sta je sa @olbih ?Kad se već spominju članovi kojih nema malo duže na forumu,kolega @ogorelica i @GoxiNS su isto na dužoj pauzi.
Sve je ok prijatelju,hvala...Samo odmaram mozak...Kad se već spominju članovi kojih nema malo duže na forumu,kolega @ogorelica i @GoxiNS su isto na dužoj pauzi.
"kome se dig'o"Ma nis nije zatvorio to on tako misli, veceras je na spisku,sve radi posvuda ko i dosad ima i novi nacin gledanja,nek se uziva dok se opet nekome tamo, a zna se di ne digne.
Автоматски споено мислење:
Znas koja rijec bi se najcesce koristia na forumu da stanu macevi
I sta ce radis u ovi 60 sata?DANAS POČINJE NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS OD 60 SATI U CELOJ SRBIJI
Isto to sta sam radio ovih zadnjih 10 god.kao PenzionerI sta ce radis u ovi 60 sata?
pa zar si ovi 10 godina stalno pod prismotra policijaIsto to sta sam radio ovih zadnjih 10 god.kao Penzioner
ja mislim da je u magazi prebira sa Fatom linkove (arhivu)Ljudi, gdje je @dadoxy? Nema ga danima...