Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neznam kako ce bide ova dali a na edno preskenerinje ce bidat site pusteni ili kako ce bide neznamOд утре ќе почне со работа детскиот канал во 16 часот. Сеуште нема ни стрим за каналот.
Убаво пишува на сајтот на МРТ. Значи нема наеднаш сите да ги пуштат канали.neznam kako ce bide ova dali a na edno preskenerinje ce bidat site pusteni ili kako ce bide neznam
Прв канал што ќе почне да емитува програма е МТВ 5 кој ќе започне на 8 април (среда) со почеток во 16:00 часот, а втор ќе биде МТВ 3 кој ќе започне да емитува програма на 10 април (петок) со почеток во 16:00 часот. Останатите два канала ќе започнат со работа на 16 април (четврток). Овој датум е земен заради јубилејот којшто го одбележува програмата на албански јазик.
@ljubosAko netko zna novu adresu za voa.selfip.biz:8000
Svaka čast za ovo. I sumnjao sam jer je na svim forumima i svako malo traži listu. Ja sam mu poslao 2 liste prije nekoliko dana...Dokle češ više da prosjačiš za liste i objavljuješ ih u svojoj facebook grupi ?
http://voa.selfip.biz:8000 ostala je ista..Ako netko zna novu adresu za voa.selfip.biz:8000