Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jutro! Evo, uz koronu došao i potres. Malo smo se ljuljali, par puta, žena počela pakirat osnovne stvari za nedaj bože, kaže bliži se smak svijeta...
Gledam jutros vesti i slike iz Zagreba i ne mogu da verujem.Samo je jos ovo hvalilo.Boze moj....Strasno...Pomozi ovom napacenom narodu da prebrodi sve ovo.Drzite se komsije.I puno srece zelim svima nama...Bice nam itekako potrebna.Pozdrav iz Srbije.

Последно уредено:
nema iptv liste, ali se sa te adrese mogu gledati "drim" kanali
Автоматски споено мислење:

Sta je ovo ljudi ?!
nista strasno prebrodicemo i ovo,molite se na ne bude nesto gore,
ostanitemi svi zivi i zdravi .

Ne vidim sta je ovdje smijesno , ovaj gore vjernik , a ovaj ispod ateista i neodgojeni , primitivni kreten koji nije u stanju ispostovati neciji izbor i pravo na vjerovanje.
ovaj dole trebao bih se zvati Ćutuk a prezivati balvan.tako da se zna da ne pripada nigdje

Ne vidim sta je ovdje smijesno , ovaj gore vjernik , a ovaj ispod ateista i neodgojeni , primitivni kreten koji nije u stanju ispostovati neciji izbor i pravo na vjerovanje.
Da se ne ljutis, kaze "kod nas muslimana" - zar nije i on sledbenik religije islama ?!

U pravu ste, nije smesno, jadno je, pisati ovakve stvari po FB, "propovedati"... zato mu je lik o odgovorio tako. Koliko imam FB, bukvalno od kad je nastao, niti sam ikad niti cu ikad da pisem ovakve gluposti a nisam video da je iko od mojih prijatelja i "prijatelja" nesto slicno pisao. Prosto je glupo, nepotrebno pisati ovakve stvari po FB. Nebitno, ocito narod otisao u rikverc ovih dana.

Последно уредено:
Da se ne ljutis, kaze "kod nas muslimana" - zar nije i on sledbenik religije islama ?!
On je toliko retardiran da nije ni svjestan da uopšte nije musliman jer je musliman prije svega vjernik, a vjernik ne može osporavati ono što jasno poručuju svete knjige !
Malo je danas pravih , istinskih vjernika bilo koje religije...

Zna li iko koji kanal prenosi ovaj spektakl

Belshina Bobruisk - FC Minsk

Trenutno je 1:0 vidim za Belshinu :D

Последно уредено:
Da se vratimo ka pravoj temi, ima li iko kanal Klape&Tambure?

On je toliko retardiran da nije ni svjestan da uopšte nije musliman jer je musliman prije svega vjernik, a vjernik ne može osporavati ono što jasno poručuju svete knjige !
Malo je danas pravih , istinskih vjernika bilo koje religije...

Zna li iko koji kanal prenosi ovaj spektakl

Belshina Bobruisk - FC Minsk

Trenutno je 1:0 vidim za Belshinu :D
sport klub

Ma samo klasike gledam u nedostatku sporta , opustaju li opustaju :D
Jedan moj školski drug tamo krajem devedesetih istetovirao John Wayne-a na ramenu , pitam ga što baš njega ..pun grad brate kaže indijanaca :D

john.jpg

Pošto sad svi imamo šta da gledamo( mada smo postali i pribirljivi t.j. samo "posebne" servere hočemo da gledamo:D) tako da tema više nije toliko aktuelna...
....pa evo i ja malo da pospamujem t.j. kod fluss lista neke kanale mi rade ekstra na box t.j. na Extreme iptv apk a iste te kanale na istom mrežom mi ne rade na smart iptv na smart tv.
Isto i sa rtmp strimove iptv extreme otvara a za smart iptv - convertovao sam ih u http... ali opet ništa....

Pozzz Svima,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom