Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno nisi nikada popio jednu dobru.
Da je srece da nas je vise sa takvim razmisljanjem, gde bi nam bio kraj..Zaista ne razumijem takve pobude koje tjeraju nekoga da se ružno izražava i pogrdnim riječima časti bilo koga. Ovo je druženje, uživajmo u njemu i razmjeni znanja i iskustava iz tematike ovoga foruma. Nije mi namjera koriti niti prozivati bilo koga, ali život je kratak da bi ga proveli u mržnji. Malo više tolerancije nam treba. Razmislimo svi malo o tome![]()
On i kulturaKultura na nivou, svaka cast..
Ti nesto o Baustelli....???On i kultura,ma nemoj da zaebavas,kako ce stekne kultura na baustela od 04:00 do 19:00 , i taka 40 godini .
Ocigledno ti imas veliku dosadu i nemas pojma kome odgovoriti....lupetanje bez veze je jos jedan nacin.......
Ova parada.
Što se dogadja ovdje i sada.
Nije nikome od nas na čast.
I jedno će past.
Okolnosti splet.
Ovo je premalen svijet.
Samo da znaš i dok spiš.
Da se pripremiš.
Dogodi se i kad ne misliš...
Sto ako si "pismenTi nesto o Baustelli....???
Molim te,nauci Pravopis pa mozemo dalje.
O Baustelli ti nikome netrebas soliti pamet......
Imas li jedan radni dan???
Jadan si.....ja sam Majstor po Njemackim Zakonima.Sto ako si "pismen![]()
" koga tolku godini bese pomosnik na bager i betonska mesalica.
Mozam da zamislam kako polagase ,zatoa znaes odma koj e Gay,ti da nesi Koncita VurstJadan si.....ja sam Majstor po Njemackim Zakonima.
Sve polozeno u Njemackoj........sta si ti nepismena nula???????????????????
Dosadno mi je,nikome ništa ne odgovaram i samo sam htio malo poezije ovo veče.............Ocigledno ti imas veliku dosadu i nemas pojma kome odgovoriti....lupetanje bez veze je jos jedan nacin.......
Prolazi vrijeme, nisu to faze. Godine vučem, a one me gaze. Bol je ista, umre pa se rodi. Iznova se uvijek prilagodi. |