Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tebi tacno treba tvoj server na svim forumima o iptv pocet publicirat da ti sruse server skeniranjem pa ces se onda malo smirit kad ti ljudi koji su platili nemogu vise gledat ! De bolan poklopi se i cuvaj to sto imas ! Stvarno si naporan ! Ili ti neznas kakve ljudi servere imaju ili se pravis da neznas :) ti si negdje na kraju liste ! Mozda te treba prijavit za ilegalnu distribuciju pa ces ostat i bez tog sto imas ! :D
hahhahaa...ilegalnu distribuciju.....a ko je to legalan......

Sto bih ja bio zahvalan i kome, kada nikakve koristi nemam, nego mi bude onako kako sam sebi skrojim ?! ;)
Nismo svi na zapadu, i 5 e mesecno nam je puno, i sto bih placao kad se nekako I sam snalazim !?
Ja sam kupio listu i tu sam sam sebe sjebao.
Danas lista radi....sutra ne radi....
pises e-mail .....lista ne radi.
Oni......bla bla...ti si glup.
Zelis nesto takvo????????????????
Kada platim inam pravo na uzlugu i nikakvi molim....molim.....
sve jasno??????????????

hahhahaa...ilegalnu distribuciju.....a ko je to legalan......
Vidi od npr. 100 servera sa exyu prostora doso jedan mis i naziva clanove budalama , svi ostali nelegalni i svi sute uzimaju lovu koliko mogu i Bogu hvala e zato njegova nelegalnost se istice . Samo jedan mis doso i glumi lava medju mackama :) ! Ovo ti je ko kad bi u gradskom drbiju doso navijac suparnicke ekipe medju vatrene domace navijace i poceo da navija za svoje :tapp: . Nigdje veze brate dragi , nek uzima lovu,pokrije se po usima i moli Boga da potraje sto duze njegov biznis ;) ! A ovdje pusti raju da se zabavlja u svom hobiju !

Последно уредено:
Vidi od npr. 100 servera sa exyu prostora doso jedan mis i naziva clanove budalama , svi ostali nelegalni i svi sute uzimaju lovu koliko mogu i Bogu hvala e zato njegova nelegalnost se istice . Samo jedan mis doso i glumi lava medju mackama :) ! Ovo ti je ko kad bi u gradskom drbiju doso navijac suparnicke ekipe medju vatrene domace navijace i poceo da navija za svoje :tapp: . Nigdje veze brate dragi , nek uzima lovu i pokrije se po usima i moli Boga da potraje sto duze ;) ! A ovdje pusti raju da se zabavlja u svom hobiju !
pa dobro...ima i toga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom