Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za par minuta nađeš sve. Dobro jutro...
nemas ti pojma sta baljezgas, stavit titan750 u ravan sa gradinom, bracom i ostalima samo kaze da si izgorio po glavi i da si totalni amaterGradina je takvo sranje, nista posebno, neznam sta ste svi napali, isto i twobrotherss, kamiondzije, pa pogledajte sanset.net strani vise on ima u ponudi kanala od ovih nasih, kod njega svaki kanal radi, kod kamiondzija vecina je offline. Uzas.
Автоматски споено мислење:
Pogledajte
mnogo bolju ponudu imaju od gore pomenutih.
jesti mrsko sjediti pozdrav jaranikoSta covjeku vise treba od zivota vec koja m3u lista
Pozdrav iz suncem okupanog Mostara.
Прегледај го приврзокот 234210
šalji jaraniko da ih razbacim ko gataraZnači svima koji su se javili u inbox ću poslati uputstvo nakon što ga pripremim , nema potrebe da me pitate hoću li ili nedovoljno je samo da se javite ..
![]()
šalji jaraniko da ih razbacim ko gatara
pa ti prodajes, zato kazem sta ce tebi skenerHaha cudan si ti lik da pecem cevape treba mi skener
Mislis "pokrivas sve sportove"
A sada mjenjamo "pokrivas" sa poklanjam i sada dolazi do gužve !!!![]()
Ma jok, kakav panel. Netreba mi nikakvi paneli, imam brdo fulssonic kanala koje slabo i gledam, više radi hobija sve ovo.Jesi to ušao u svoj panel ?![]()
Mogu časove da ti predajem ako ti trebaju, verovatvo si i sam ti amater.nemas ti pojma sta baljezgas, stavit titan750 u ravan sa gradinom, bracom i ostalima samo kaze da si izgorio po glavi i da si totalni amater
Ma jok, kakav panel. Netreba mi nikakvi paneli, imam brdo fulssonic kanala koje slabo i gledam, više radi hobija sve ovo.