Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gradina je takvo sranje, nista posebno, neznam sta ste svi napali, isto i twobrotherss, kamiondzije, pa pogledajte sanset.net strani vise on ima u ponudi kanala od ovih nasih, kod njega svaki kanal radi, kod kamiondzija vecina je offline. Uzas.
Автоматски споено мислење:

Pogledajte
mnogo bolju ponudu imaju od gore pomenutih.
nemas ti pojma sta baljezgas, stavit titan750 u ravan sa gradinom, bracom i ostalima samo kaze da si izgorio po glavi i da si totalni amater

Sta covjeku vise treba od zivota vec koja m3u lista :D
Pozdrav iz suncem okupanog Mostara.
Прегледај го приврзокот 234210
jesti mrsko sjediti pozdrav jaraniko

Znači svima koji su se javili u inbox ću poslati uputstvo nakon što ga pripremim , nema potrebe da me pitate hoću li ili ne ;) dovoljno je samo da se javite .. ;)
šalji jaraniko da ih razbacim ko gatara

Jesi to ušao u svoj panel ? :D
Ma jok, kakav panel. Netreba mi nikakvi paneli, imam brdo fulssonic kanala koje slabo i gledam, više radi hobija sve ovo.

nemas ti pojma sta baljezgas, stavit titan750 u ravan sa gradinom, bracom i ostalima samo kaze da si izgorio po glavi i da si totalni amater
Mogu časove da ti predajem ako ti trebaju, verovatvo si i sam ti amater.
Pa stavi i sam i uporedi, evo gledam malopre dzabe sto ima 500 kanala kad radi samo 300. Iskreno ja i ne gledam preko tih jednokratnih listi kanale, sve šta mi treba ima na fussonic sa brdo konekcija i stabilnim izvorima, evo u toku je skeniranje još jednog .

Attachments

• 76.png
    76.png
    644,7 KB · Прегледи: 141
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom