Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slažem sePa baš si naveo razloge zasto dobro rade
fala za pomosta dadoxy, castam pivoSvi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se![]()
Gdje se moze vidjeti spisak kanala?ART ima najvise exyu kanala, regionalnih kojih nema niti u Bitki niti kod Brace. A o stabilnosti da ne govorim. ART je tata za sve "nase" servere.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Na žalost, nisam nikada imao tu listu pa ne mogu potvrditiART ima najvise exyu kanala, regionalnih kojih nema niti u Bitki niti kod Brace. A o stabilnosti da ne govorim. ART je tata za sve "nase" servere.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Samo ti postavi url i port na kojem se gleda, kontaktiraćemo mi njih odmah.Prezadovoljan uslugom Play TV, nema vise cekanja na liste ili MAC, mozete zatraziti test nema trzanja ima ih na kp i fb a da ne jurite imaju i kontakt viber +381605511952 i mejl play.tv1@outlook.com