Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se ;)

Svi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se ;)
Ništa novo...budali ne možeš objasniti a pametnom ne treba objašnjavati...
Sledeće očekuj da traže liste sa određenih servera, flussove pa cliente...pa 100 eura na par dana... :)
Srećom to su pojedinci,većina su normalni ljudi i ti normalni neka se ne osete prozvanim sa moje strane...Ovi ostali su odavno na ignore...

radi li neko ovo: čišćenje Windovsa (brisanje prefetch fajlova) čisto radi informacije, mada ima na googlu, ali i pored toga ljudi brišu, dali ubrzava boot, a usporava pokretanje programa, zbog novog formiranja prefetcha u temp folder?????
kako lako, ali ako se ovo gore molim protrese???
%temp%
prefetch

Umjesto hvala ,dvije marke!

moze li ko pomoc o androit boxa tx3mini
imam problema nece da prepozna--- host not fond
mozeli nekako da se to sredi
jel treba nesto da se promeni da bi prepoznao server

hvala ti unapred pa ako nista i ne posaljes

radi li neko ovo: čišćenje Windovsa (brisanje prefetch fajlova) čisto radi informacije, mada ima na googlu, ali i pored toga ljudi brišu, dali ubrzava boot, a usporava pokretanje programa, zbog novog formiranja prefetcha u temp folder?????
%temp%
prefetch

Jal koristim CCleaner Pro i ocisti sve sto treba i ubrza PC za 20-30%

haha , puno ih danas ima jedno ima za stalker , drugo ime u listi , evo baš u ovom trenutku glodalica mi isporučuje točno 308 komada ove liste ,a tek je na 3 % glodanja , fino to radi još uvijek u vlc-u
Автоматски споено мислење:

%temp%
prefetch
meni je najbolji windows 10 manager , https://www.yamicsoft.com/windows10manager/product.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom