- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
@schundo13 . Neka si napisao. Benjo je bio gigant. Otisao je prerano, rahmet mu dusi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne postoji univerzalni konfig vec se pravi modulom svaki put za ciljani server, a konfig napravljen s modulom je zasticen i ne radi na svakom OB tako da sumnjam da ces to dobiti.Od jutros se igram sa openbullet-om, pa bih zamolio dobre ljude, ako neko ima config za pretragu po mac-u, da mi pusti u pm. Hvala..![]()
Druže,to da se tako lako dobija mogli bi lagano da stavljamo ključ u bravu i da zatvaramo radnju...Od jutros se igram sa openbullet-om, pa bih zamolio dobre ljude, ako neko ima config za pretragu po mac-u, da mi pusti u pm. Hvala..![]()
Ma mani te se openbulleta, kakav openbulleta, ne razumem što se mučita sa tim skenerom... Krenite sa losmij, i tim jednostavnim, a ako hoćete nešto naprednije tu je sentry MBA, storm... Iskreno ako nešto želite da naučite uradite to samo sa jednim skenerom, ne treba vam brdo skenera, evo naveo sam neke pa ko se za koji odluči...
Ima brdo config-a za openbullet, pa sam se s tim igrao, dosadno mi danas.
Losmij je ok skener, s njim sam uspeo da iskeniram strane mac-ove. Sentry mba sam nesto malo isprobao, storm nisam ni pokusavao. Recimo za sentry sam napravio .ini, ali mi nije nista nasao. Hvala tebi u svakom slucaju.
open bulet je zakon istovremeno moze da skenira i 20 servera odjednom vrhunska igracka.ali kako kaze nas jedan prijatelj mi smo stare prdonje pa ne trebate nas slusatMa mani te se openbulleta, kakav openbulleta, ne razumem što se mučita sa tim skenerom... Krenite sa losmij, i tim jednostavnim, a ako hoćete nešto naprednije tu je sentry MBA, storm... Iskreno ako nešto želite da naučite uradite to samo sa jednim skenerom, ne treba vam brdo skenera, evo naveo sam neke pa ko se za koji odluči...
Znači ne postoji magija, nego već pomenuti skeneri i config (što mi zovemo skripta) koji se pravi za te skenere kako bi nešto navatali. Ljudi su prepraviti i onaj salezli kako bi vatali mac adrese, znači ne komplikuje.
Niste samo prdonje vec i supcine , bar ti jesiopen bulet je zakon istovremeno moze da skenira i 20 servera odjednom vrhunska igracka.ali kako kaze nas jedan prijatelj mi smo stare prdonje pa ne trebate nas slusat![]()
Ako sa svim ovim sto spominjete, ne ustinete neku crkavicu, najbolje je da se poubijate svi, pajvan pa na tavan medj' sunke, obesis se lepo ko covek, i zavrsis pricu !![]()
![]()
![]()
open bulet je zakon istovremeno moze da skenira i 20 servera odjednom vrhunska igracka.ali kako kaze nas jedan prijatelj mi smo stare prdonje pa ne trebate nas slusat
Inace sa wget i komandom mozete za 3 minuta sklepat odlican alat