Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
"Eto ba Sahbaza"!... :)
Kad ga vec spominjete,jednostavno MORAM dodati:

Sahbaz je zapravo Benjamin Filipovic,reditelj te sezone Nadrealista.Covjek briljantnog uma,neiscrpne energije,posebnog senzibiliteta.
Beskrajno talentovan,umjetnicki nadaren.....neponovljiv!A s ponosom kazem,i moj prijatelj!
Otisao u beskraj u naponu stvaralacke snage,ostavio stotinu neostvarenih snova.
Ali i umjetnicki i LJUDSKI trag,kao da je zivio dvjesta godina!

1578751414245.png

Член од
14 март 2017
Мислења
57
Поени од реакции
160
Od jutros se igram sa openbullet-om, pa bih zamolio dobre ljude, ako neko ima config za pretragu po mac-u, da mi pusti u pm. Hvala.. :D

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Od jutros se igram sa openbullet-om, pa bih zamolio dobre ljude, ako neko ima config za pretragu po mac-u, da mi pusti u pm. Hvala.. :D
Mislim da ne postoji univerzalni konfig vec se pravi modulom svaki put za ciljani server, a konfig napravljen s modulom je zasticen i ne radi na svakom OB tako da sumnjam da ces to dobiti.

GoxiNS

Ko смe, тaj мoжe,ko нe знa зa страх тaj идe напред
Член од
20 февруари 2019
Мислења
377
Поени од реакции
2.286
Druže,to da se tako lako dobija mogli bi lagano da stavljamo ključ u bravu i da zatvaramo radnju...

Член од
8 јуни 2019
Мислења
320
Поени од реакции
321
Ma mani te se openbulleta, kakav openbulleta, ne razumem što se mučita sa tim skenerom... Krenite sa losmij, i tim jednostavnim, a ako hoćete nešto naprednije tu je sentry MBA, storm... Iskreno ako nešto želite da naučite uradite to samo sa jednim skenerom, ne treba vam brdo skenera, evo naveo sam neke pa ko se za koji odluči...

Znači ne postoji magija, nego već pomenuti skeneri i config (što mi zovemo skripta) koji se pravi za te skenere kako bi nešto navatali. Ljudi su prepraviti i onaj salezli kako bi vatali mac adrese, znači ne komplikuje.

Член од
14 март 2017
Мислења
57
Поени од реакции
160
Ma mani te se openbulleta, kakav openbulleta, ne razumem što se mučita sa tim skenerom... Krenite sa losmij, i tim jednostavnim, a ako hoćete nešto naprednije tu je sentry MBA, storm... Iskreno ako nešto želite da naučite uradite to samo sa jednim skenerom, ne treba vam brdo skenera, evo naveo sam neke pa ko se za koji odluči...
Ima brdo config-a za openbullet, pa sam se s tim igrao, dosadno mi danas. :D

Losmij je ok skener, s njim sam uspeo da iskeniram strane mac-ove. Sentry mba sam nesto malo isprobao, storm nisam ni pokusavao. Recimo za sentry sam napravio .ini, ali mi nije nista nasao. Hvala tebi u svakom slucaju.

Член од
8 јуни 2019
Мислења
320
Поени од реакции
321
Ima brdo config-a za openbullet, pa sam se s tim igrao, dosadno mi danas. :D

Losmij je ok skener, s njim sam uspeo da iskeniram strane mac-ove. Sentry mba sam nesto malo isprobao, storm nisam ni pokusavao. Recimo za sentry sam napravio .ini, ali mi nije nista nasao. Hvala tebi u svakom slucaju.
Čisto dajem savet, a sad ko je šta uzeo da sklepa uzeo je, kao ti na primer taj OB, ja ga nisam čačkao da vidim kako i šta, iskreno nisam imao vremena a i ne treba mi, gledao sam tutorijače za njega ima dosta toga objašnjeno šta za šta služi i kako se pravi config tako da youtub je najbolje rešenje da se pohvata šta i kako u praktično pokazanim videu.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009

Znači ne postoji magija, nego već pomenuti skeneri i config (što mi zovemo skripta) koji se pravi za te skenere kako bi nešto navatali. Ljudi su prepraviti i onaj salezli kako bi vatali mac adrese, znači ne komplikuje.
open bulet je zakon istovremeno moze da skenira i 20 servera odjednom vrhunska igracka.ali kako kaze nas jedan prijatelj mi smo stare prdonje pa ne trebate nas slusat :D
Inace sa wget i komandom mozete za 3 minuta sklepat odlican alat

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Ako sa svim ovim sto spominjete, ne ustinete neku crkavicu, najbolje je da se poubijate svi, pajvan pa na tavan medj' sunke, obesis se lepo ko covek, i zavrsis pricu ! ;) :) :D

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Kazete, nije za lovu, hobi je u pitanju !
Mnogo ste ozbiljni za ljude koji se zabavljaju !
Imam ovo, znam ovo, mogu ovo, kome, sta, zar ne vidite da se takmicite jedni s drugima !?
Budite posteni, pa recite da je lova u pitanju !
Автоматски споено мислење:

I svi kao neki mangupi, sad ce zajebati nekoga za nesto !
Автоматски споено мислење:

Zabavljajte se, salite se, druzite se, ljudi, pre kratak je zivot !

Kajgana Shop

На врв Bottom