Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zaman iptv isteklo probno razdoblje od 10 dana.Ima li mogućnost pokrenuti je bez plaćanja?

Автоматски споено мислење:

harija nose na nosilima

jebiga , ja dok sam nasao zavrsilo ...Rico dobio vidim, a Badr Hari ga je slao na pod ...bilo na holandskom Eleven sport 1

ZastoN00b0fe48f16323e8.jpg

sitel6241de8a48c68082.png

Последно уредено:
Dobro vece forumasi
Ima tko volje udijelit neku listu da nije javna i nesteka za ove blagdane...Da se ima sta pogledat..Mislim na Exyu listu sa filmskim kanalima...Cinestari,Hbo,Fox itd...Hvala unaprijed dobrim forumasima....

Dobro vece forumasi
Ima tko volje udijelit neku listu da nije javna i nesteka za ove blagdane...Da se ima sta pogledat..Mislim na Exyu listu sa filmskim kanalima...Cinestari,Hbo,Fox itd...Hvala unaprijed dobrim forumasima....
I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino :)

Dobro jutro forumasi..
Probao sam naci listu skeniranjem i sjebao komp...Od tada to vise ni ne pokusavam...A sta da petljam sa stvarima u koje se nerazumijem??Zato sam zamolio clanove foruma ako tko ima neku Exyu listu sa filmskim kanalima da mi udijeli za blagdane...

I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino :)
Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni treba osobni auto ako ko ima viska jedan:D, da se ne vozim u dostavnom, samo dok mi novi ne stigne za 3 tjedna, hvala unaprijed i da jedan mobitel onakav kakav sota ima da ga slikam kad dode.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom