Ne mogu da nadjem nigdje ko prenosi ....zna li iko ?Ako neko ima strim da mi posalje za
spektakl Badra Harija i Rica Verhoevena
Nova hrNe mogu da nadjem nigdje ko prenosi ....zna li iko ?
I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudinoDobro vece forumasi
Ima tko volje udijelit neku listu da nije javna i nesteka za ove blagdane...Da se ima sta pogledat..Mislim na Exyu listu sa filmskim kanalima...Cinestari,Hbo,Fox itd...Hvala unaprijed dobrim forumasima....
Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino
Meni treba osobni auto ako ko ima viska jedan, da se ne vozim u dostavnom, samo dok mi novi ne stigne za 3 tjedna, hvala unaprijed i da jedan mobitel onakav kakav sota ima da ga slikam kad dode.Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока