- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovoru.....Znači kod skeniranja koristi proxy, a kad je crno MAC adresa ne valja, serveri drže 20 % neispravnih adresa, radi kofuzije, ili ima geo blokadu pa koristi VPN za gledanje, možda
Автоматски споено мислење:
pro po ,podeit ću 100 adresa isključivo za android jednog servera po 5x ,sramota častim kradenim,al mala penzija, sedim 3 sata i na pp
Hajde daj jedan da vidim šta je u pitanju...Znači kod skeniranja koristi proxy, a kad je crno MAC adresa ne valja, serveri drže 20 % neispravnih adresa, radi kofuzije, ili ima geo blokadu pa koristi VPN za gledanje, možda
a pro po ,podelit ću 100 adresa isključivo za android jednog servera po 5x ,(sramota častim kradenim,al mala penzija), sedim 3 sata i na pp
kome treba tu sam
hajmo na pp, čekam kome treba 3 časa sedi za kompom!!
moze meni jedna?Znači kod skeniranja koristi proxy, a kad je crno MAC adresa ne valja, serveri drže 20 % neispravnih adresa, radi kofuzije, ili ima geo blokadu pa koristi VPN za gledanje, možda
a pro po ,podelit ću 100 adresa isključivo za android jednog servera po 5x ,(sramota častim kradenim,al mala penzija), sedim 3 sata i na pp
kome treba tu sam
Znači kod skeniranja koristi proxy, a kad je crno MAC adresa ne valja, serveri drže 20 % neispravnih adresa, radi kofuzije, ili ima geo blokadu pa koristi VPN za gledanje, možda
kome treba tu sam
Mufte i sirće slatko, a ovo nije sirće. Hvala unapred.Znači kod skeniranja koristi proxy, a kad je crno MAC adresa ne valja, serveri drže 20 % neispravnih adresa, radi kofuzije, ili ima geo blokadu pa koristi VPN za gledanje, možda
kome treba tu sam
Pa sta ti misliš, da je to na izvolite? Eto nek ti netko javno objasni. Pa neće moći ni tako za dan dva...Nema potrebe za takvim odgovorima...
Srecan rodjendan!Danas mi je Hvala Bogu 70. rođendan (verovatno sam najstariji ovde), da ste mi svi živi i zdravi ,a i ja s vama.