Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sujeta je cudo_O tome sto si naveo i sto mi zameras nemam zamerki,ali te prozivam da pokazes postove u kojima si me pronasao da sam takav.Sto se tice sramote,naravno da sam ponosan zbog svojih interesovanja i znanja u ovim godinama.Mada u zadnje vreme za iptv nemam vremena,preokupiran sam video montazom,ali sve jedno ne skromno zovi me doktor za iptv.;););):notworthy::notworthy::notworthy:
Izvini, ne razumem, mislis da sam sujetan i da mi zapravo smeta sto vi kacite slike to sto ja to nemam ili sta? Ne, pogresno si shvatio, ne treba da te bude sramota godina i interesovanja za ovu oblast vec tog kurcenja, "ja imam ovo ja imam ono".. ne ti, vec ce se takvi prepoznati, meni je to asocijacija na nedovoljno odrasle ljude, podesca me na 10-ogodisnjake koji u kesici slicica nadje Messija pa ide trci drugu da ga zajebava sto on to nema. Detinjasto..

Posto ste svi stručnjaci, doktori, onda vam nece biti tesko da napisete koji he ili jos bolje nadjete pomenuti stalker, pa da vas vidim doktori.
2c1b6bf504283e5265624a85cc82a30b.jpg
581b78643e069acd3c47aed8f7a9b331.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Последно уредено од модератор:
Ukljucis skener i za par sati garantujem imas par c linija, par skrivenih drimova i par iptv lista, samo treba znati sta skenirati ! ( a to zna gargamel ) :D
@Gargamel83 ...izvini, moram tebe potruditi, jer @Starbucks1 nema "zivce" :) da me bar malo uputi. Gde se moze nesto esencialno naci na ta tema? Bio bih ti veoma zshvalan a i svakome ko ce mi dati neki "pravac".
Prijatan dan svima na forumom :)

ne kaci slike gasa, nego ja, da bih nekome kontrirao i pomalo podjebavao ..... ;) :D
Автоматски споено мислење:

@Gargamel83 ...izvini, moram tebe potruditi, jer @Starbucks1 nema "zivce" :) da me bar malo uputi. Gde se moze nesto esencialno naci na ta tema? Bio bih ti veoma zshvalan a i svakome ko ce mi dati neki "pravac".
Prijatan dan svima na forumom :)
tako, on ce ti sve objasniti ;):)

da ne otvaram novu temu.jel zna neko kako da instaliram nord vpn na win 10?Uzeo sam novi laptop,isti problem sam imao i na starom laptopu ali se nesjecam kako sam ga rijesio.Izbacuje mi ovaj error The .NET Framework 4.8 is not supported on this operating system.
To sam nekako uspio na starom laptopu ali nemam predstavu kako sam rijesio.Znaci problem je u net framework,ako neko zna,moze na pp,patim se od jutros
Probaj ovo

Attachments

ne kaci slike gasa, nego ja, da bih nekome kontrirao i pomalo podjebavao ..... ;) :D
Автоматски споено мислење:

tako, on ce ti sve objasniti ;):)
@Starbucks1 ...ako bi isli po njegovom "Nickimenom" onda ne moze se otcekivati da bi to uradio :) al ja sam uvijek optimistican a i ne kosta me nista to ako pitam. Nisam ja neki sujetan, pa da bi to uticalo ne men. Bar na ovoj temi ovde ne:)
A i nisam aludirao samo na njega vec svima strucnjaka ovde (pozdrav izuzetkom), koji svakodnevno sporedjivaju svoje polovne organe i tako pokusavaju lijeciti svoje komplekse i hrane se stime sta i oni posedjuju bar nesto (ne/znacajnom) u zivotom sta ih deli (podize) od ostatkom, pa cine sve da bi to ostalo tako :) Al tu je sta je, pa se ja stime nosim sasvim racionalno i bez emocije :) Pozdrav svima

@Starbucks1 ...ako bi isli po njegovom "Nickimenom" onda ne moze se otcekivati da bi to uradio :) al ja sam uvijek optimistican a i ne kosta me nista to ako pitam. Nisam ja neki sujetan, pa da bi to uticalo ne men. Bar na ovoj temi ovde ne:)
A i nisam aludirao samo na njega vec svima strucnjaka ovde (pozdrav izuzetkom), koji svakodnevno sporedjivaju svoje polovne organe i tako pokusavaju lijeciti svoje komplekse i hrane se stime sta i oni posedjuju bar nesto (ne/znacajnom) u zivotom sta ih deli (podize) od ostatkom, pa cine sve da bi to ostalo tako :) Al tu je sta je, pa se ja stime nosim sasvim racionalno i bez emocije :) Pozdrav svima
Promeni nik u strumfeta sigurno ces privuci njegovu paznju. :)

Ako te interesuje iptv to je vec objasnio gospodin vrana
C linije nacin postavio je saskon cini mi se
Ako ti treba neka lista kazi koja na pp i ja ti tu mogu pomoci

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

Sto se tiće dva brata da neće na stb

Attachments

• Screenshot_20191218-162319.jpg
    Screenshot_20191218-162319.jpg
    511,7 KB · Прегледи: 116

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom