Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma inaće koristim nextgen ali prestao prije dva dana da mi radi. Ovaj drugi je ok. Hvalapm ,ako ti pomogne ,meni radi ko bog
treba znati u koja soba sta staviti evo na kuhni ja koristim ovi laptopПрегледај го приврзокот 225455
Sad od ovog strima napraviš get liniju: :8088/get.php?username=rKq1dCQM9Bq&password=krmbKnV5PU&type=m3u_plusajmo drugari , treba mi pomoć... imam jednu dobru listu koja radi savršeno do koje sam došao preko dreamboxa , u dreamu se nisu mogli otvoriti kanali ali sam u postavkama uspio doci do dijela adrese kanala koji je trenutno bio upaljen i kad sam je malo modifikovao uspio sam otvoriti taj kanal i onda sam išao mijenjati brojeve 6417, 6418, 6419 i brojeve ispod 6415, 6414 itd ...uglavnom nekih desetak kanala sam uspio na taj način otvoriti +- 10 kanala otprilike od pocetnih ...adresa izgleda ovako ... u kojoj formi bi mogli biti još kanali jer znam da ih ima još mnogo , da li je moguće da se mijenja nešto osim brojeva na kraju ?
taj dream me je kasnije blokirao , ne mogu uci u njega ali kanali koje sam izvukao rade savrseno ...
8088/live/rKq1dCQM9B/krmbKnV5PU/6416.ts
8088/get.php?username=rKq1dCQM9B&password=krmbKnV5PU&type=m3uajmo drugari , treba mi pomoć... imam jednu dobru listu koja radi savršeno do koje sam došao preko dreamboxa , u dreamu se nisu mogli otvoriti kanali ali sam u postavkama uspio doci do dijela adrese kanala koji je trenutno bio upaljen i kad sam je malo modifikovao uspio sam otvoriti taj kanal i onda sam išao mijenjati brojeve 6417, 6418, 6419 i brojeve ispod 6415, 6414 itd ...uglavnom nekih desetak kanala sam uspio na taj način otvoriti +- 10 kanala otprilike od pocetnih ...adresa izgleda ovako ... u kojoj formi bi mogli biti još kanali jer znam da ih ima još mnogo , da li je moguće da se mijenja nešto osim brojeva na kraju ?
taj dream me je kasnije blokirao , ne mogu uci u njega ali kanali koje sam izvukao rade savrseno ...
8088/live/rKq1dCQM9B/krmbKnV5PU/6416.ts
Nekako su te liste najslađe. Na taj način sam došao do prvih listi i još uvijek radehvala momci , gargamel83 mi je objasnio na PM.
ce ti radat dok neko drug gi ne nadzje i stavi u internet,ili se ukljucat jos nekoliko na ova lista.Nekako su te liste najslađe. Na taj način sam došao do prvih listi i još uvijek rade