Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

veruj mi ne gasim ga radi sad zasad dobro daljinski ima opcije govora zadas mu komandu i odradi ti recimo net flix automatski ga sam prebaci
ja imam malo iskustva sa istim boxom transpeed sa air mouse jako dobar box dobar interface brzo radi i display pus ....like

Ko pogodi koja je lista ... dobija listu :) ima ih ......

da napomenem .... clanovi koji bas nemaju sta da gledaju tj. od mene nisu dobili listu .. ovi stariji imaju svi po nesta da gledaju a ja cu odlucit kome cu dati ... nije samo jedna lista u pitanju ...

Pozdrav
Posalji ako imas viska . Pozdrav.........

sota deli kao da su njegove liste hahaha:cool:

da napomenem .... clanovi koji bas nemaju sta da gledaju tj. od mene nisu dobili listu .. ovi stariji imaju svi po nesta da gledaju a ja cu odlucit kome cu dati ... nije samo jedna lista u pitanju ...

Pozdrav
daj meni hahahaha

daj meni hahahaha
hoces ja da je podelim hahah

daj meni hahahaha
ги дели,,,не се јавни
ете и ти бараш една,,,ама многу иронично ова хаххаха

регистриран денес,,,очигледно си некој стар нов член

Pozdrav
Drug Sota mozel jedna al da traje malo duze, od tebe sam dobio jednu listu davno davno lp

Јас побарав @Sota ми даде листа без проблем , пак фала ти , и тоа листата е боли глава ,со многу програми

Sent from my U18 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom