Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja imam malo iskustva sa istim boxom transpeed sa air mouse jako dobar box dobar interface brzo radi i display pus ....like![]()
Android 12.0 TV BOX 6K Allwinner H618 Voice Assistant 3D 4K 1080P Video TV receiver Wifi 2.4G&5.8G TV Box Set top Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Автоматски споено мислење:
veruj mi ne gasim ga radi sad zasad dobro daljinski ima opcije govora zadas mu komandu i odradi ti recimo net flix automatski ga sam prebaci
Evo da ti se ja zahvalim u njegovo ime sto si mu poslao, spasio si me trazenja istih,svako dobro zelim....Poslao ti ja 2 liste sa exyudobre liste ....
Pozdrav
Ma ovi sam gi videl na jedan drug forum sa staveni 5 minuta nazad tako da tamo mozes svobodno videti gi.Evo da ti se ja zahvalim u njegovo ime sto si mu poslao, spasio si me trazenja istih,svako dobro zelim....
Hvala ti @SotaPoslao ti ja 2 liste sa exyudobre liste ....
Pozdrav
Posalji ako imas viska . Pozdrav.........Ko pogodi koja je lista ... dobija listuima ih ......
da napomenem .... clanovi koji bas nemaju sta da gledaju tj. od mene nisu dobili listu .. ovi stariji imaju svi po nesta da gledaju a ja cu odlucit kome cu dati ... nije samo jedna lista u pitanju ...
Pozdrav
daj meni hahahahaKo pogodi koja je lista ... dobija listuima ih ......
da napomenem .... clanovi koji bas nemaju sta da gledaju tj. od mene nisu dobili listu .. ovi stariji imaju svi po nesta da gledaju a ja cu odlucit kome cu dati ... nije samo jedna lista u pitanju ...
Pozdrav
hoces ja da je podelim hahahsota deli kao da su njegove liste hahaha
daj meni hahahaha
ги дели,,,не се јавниsota deli kao da su njegove liste hahaha
daj meni hahahaha
Ma moze sto ne bi moglo evo odma cemopozdrav, možel neka dobra sa više konekcija? npr bitka?
Drug Sota mozel jedna al da traje malo duze, od tebe sam dobio jednu listu davno davno lpKo pogodi koja je lista ... dobija listuima ih ......
Pozdrav