Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svi traze config za open bullet za MAC scan.

Eve sta se daje na forumu kao kod config-a za mac scan za open bullet: (loli fajl)

[SETTINGS]
{
"Name": "test1",
"SuggestedBots": 10,
"LastModified": "2019-11-25T14:43:23.3811296+01:00",
"AdditionalInfo": "",
"Author": "Oliver",
"Version": "1.0.0",
"IgnoreResponseErrors": false,
"NeedsProxies": true,
"OnlySocks": false,
"OnlySsl": false,
"MaxProxyUses": 10,
"AllowedWordlist1": "",
"AllowedWordlist2": "",
"DataRules": [],
"CustomInputs": [],
"ForceHeadless": false,
"AlwaysOpen": false,
"AlwaysQuit": false,
"DisableNotifications": false,
"CustomUserAgent": "",
"RandomUA": false,
"CustomCMDArgs": ""
}

[SCRIPT]
FUNCTION Constant "http://www.pandar.tv:25461/" -> VAR "SERV"

FUNCTION URLEncode "<MAC>" -> VAR "MAC"

FUNCTION URLEncode "Asia Shanghai" -> VAR "TIMEZONE"

FUNCTION CurrentUnixTime "CURTIME" -> VAR "CURTIME"

FUNCTION UnixTimeToDate "<CURTIME>" -> VAR "CURTIME2"

PARSE "<SERV>" REGEX "[A-z0-9\\-]{3,14}\\.[A-z0-9]{2,10}" "[0]" -> VAR "SERVP"

!BYPASSCF "<SERV>/c/" "Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3"

REQUEST GET "<SERV>/portal.php?type=stb&action=handshake&token=&prehash=0&JsHttpRequest=1-xml"

COOKIE "mac: <MAC>"
COOKIE "stb_lang: en"
COOKIE "timezone: <TIMEZONE>"
COOKIE "adid: "
HEADER "Referer: <SERV>/c/"
HEADER "Accept: image/webp,*/*;q=0.8"
HEADER "User-Agent: Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3"
HEADER "Connection: Keep-Alive"
HEADER "Accept-Encoding: gzip"

Dobri poznavaoci kazu da je ova samo deo config-a.

Hvala svima na pomoci.

not work
"snapshot not recognized " sentry mba

evo samo jedan primjer shodana i ako treba i slika da liste rade,i to ne 1 konekcija ,mada bude i tih,ali ima more lista sa vise konekcija,a ovdje se moli za nekakav config za mac koji je i ako se nadje jedna konekcija,a sa shodan se lakse dodje do liste

Прегледај го приврзокот 223890

eto i ovdje lista kolega,i tako redom,bez passworda,pa ces naici i na dokument sa admin loginom,pa udjes.Nemoras kucati m3u kucaj sta ti naumpadne ,pa ces naci sigurno mnogo vise nego cekajuci da ti neko posalje neki config,da ti pomogne,shodan je vrh
ima li nesto od dugmeta :D
ili ovako nesto ;)

Attachments

• mix.png
    mix.png
    917,5 KB · Прегледи: 117
Svi traze config za open bullet za MAC scan.

Eve sta se daje na forumu kao kod config-a za mac scan za open bullet: (loli fajl)

[SETTINGS]
{
"Name": "test1",
"SuggestedBots": 10,
"LastModified": "2019-11-25T14:43:23.3811296+01:00",
"AdditionalInfo": "",
"Author": "Oliver",
"Version": "1.0.0",
"IgnoreResponseErrors": false,
"NeedsProxies": true,
"OnlySocks": false,
"OnlySsl": false,
"MaxProxyUses": 10,
"AllowedWordlist1": "",
"AllowedWordlist2": "",
"DataRules": [],
"CustomInputs": [],
"ForceHeadless": false,
"AlwaysOpen": false,
"AlwaysQuit": false,
"DisableNotifications": false,
"CustomUserAgent": "",
"RandomUA": false,
"CustomCMDArgs": ""
}

[SCRIPT]
FUNCTION Constant "http://www.pandar.tv:25461/" -> VAR "SERV"

FUNCTION URLEncode "<MAC>" -> VAR "MAC"

FUNCTION URLEncode "Asia Shanghai" -> VAR "TIMEZONE"

FUNCTION CurrentUnixTime "CURTIME" -> VAR "CURTIME"

FUNCTION UnixTimeToDate "<CURTIME>" -> VAR "CURTIME2"

PARSE "<SERV>" REGEX "[A-z0-9\\-]{3,14}\\.[A-z0-9]{2,10}" "[0]" -> VAR "SERVP"

!BYPASSCF "<SERV>/c/" "Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3"

REQUEST GET "<SERV>/portal.php?type=stb&action=handshake&token=&prehash=0&JsHttpRequest=1-xml"

COOKIE "adid: "
HEADER "Referer: <SERV>/c/"
HEADER "Accept: image/webp,*/*;q=0.8"
HEADER "User-Agent: Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3"
HEADER "Connection: Keep-Alive"
HEADER "Accept-Encoding: gzip"

Dobri poznavaoci kazu da je ova samo deo config-a.

Hvala svima na pomoci.
Ovaj config sam dobio i ja ali ne od našin kraljeva neko od nekog ja mislim turčina ali ne nalazi ništa. Ja mu pisao da ne radi i da mi objasni šta
još treba ali još mi nije odgovorio, ali pošto su neki tražili da ga banuju možda i ne bude odgovora.

Pa daj pokazi nesto.
Nisu mi te stvari i sve te tajne jasne.
Sta se tu taji?
Zelis sve u svoj grob odvesti?
Mene je jedan kolega pitao,mozes za moju "frendicu" napraviti novu navigaciju...za mene smjesno,sigurno da mozem.
Napravio sam bez ikakve zajebancije....ljudi su mi poklonili sanduk pive.....a vi i dalje glumite Kraljeve i mislite sta vi sve znate..
Pozdrav
ma ti napisao otvori i upisi recimo dreambox i tako sta ti nije jasno sve jasno ko da ides u prvi razred na nivou sedmogisnjaka ti rekao,ja neznam sta ste vi svi nepismeni pa covjek vam to vec jednom napisao ima vec dugo ovdje na kajgana e jebi ga sad da crtam ja necu

evo samo jedan primjer shodana i ako treba i slika da liste rade,i to ne 1 konekcija ,mada bude i tih,ali ima more lista sa vise konekcija,a ovdje se moli za nekakav config za mac koji je i ako se nadje jedna konekcija,a sa shodan se lakse dodje do listeПрегледај го приврзокот 223890
Ovaj config sam dobio i ja ali ne od našin kraljeva neko od nekog ja mislim turčina ali ne nalazi ništa. Ja mu pisao da ne radi i da mi objasni šta
još treba ali još mi nije odgovorio, ali pošto su neki tražili da ga banuju možda i ne bude odgovora.
Sultanovic.net +mag_to_m3u.zip+Mac koje tu pronadzes.
Sve drugo je ponizavanje i lizanje dupeta.Ako imas pitanje,mozes na pm.Sve ove stvari netrebas.
Pozdrav

Tacno je da je to dio config-a a sto je bitno nije ostavio ID

COOKIE "adid:******************************** <-----
to je njegov ID pri pravljenju config-a koji je indentican kod svih config-a koji se naprave sa iste masine i do dolaska toga ID-a moguce da izgubis vise support i update od prodavaca istog OB-a. Tako ne treba da se trudis oko toga a cisto sumljam da ce ti to neko i da pokloni jer cuva svoje dupe radi sto duze zajebancije oko ovog hobby-ja..

Mogu li i ja nesto da kazem ? :D juce ostavio skener da skenira sa jednim serverom ali ne njegovim standardnim .... nakon 20% skeniranja ugasio skener ..... pogledao koliko lista ima i ? 595 lista .... velicina liste sa filmovima 7,44MB... izbrisao filmove velicina 1,00MB u listi sve sto je potrebno sa 68 makedosnkih kanala i ostalim exyu od-do

BIH Kanali
Hrvatski Kanali
Srbija Kanali
Crna Gora Kanali
Dokumentarni Kanali
Happy-Hayat-Reality Kanali
Djeciji Kanali
Pink Kanali
Filmski Kanali
Muzicki Kanali
Rubrika Sportski exyu kanali
Makedonija Kanali 68 kanala u listi
Slovenija Kanali
sa Exyu VIP Sports i CROMAX Select ... MAXBEST SELECT itd....

i sa ...

cphd.png

Svjetska lista i pokraj takve ne treba nista bas nista ;)
Pozdrav

ma ti napisao otvori i upisi recimo dreambox i tako sta ti nije jasno sve jasno ko da ides u prvi razred na nivou sedmogisnjaka ti rekao,ja neznam sta ste vi svi nepismeni pa covjek vam to vec jednom napisao ima vec dugo ovdje na kajgana e jebi ga sad da crtam ja necu
Ne lupetaj bez veze,nisam tvoj unuk.
Za tebe sam Tata ili skoro Dida....dakle,ako nemas nista da kazes odjebi i to je to.
Godinama laprdas ovdje........tebe sam odavno cekao.
Ako zelis,ja te sredim kao nitko do sada.Mogao bih ti jednu anegnotu ispricati,necu sada.
Pripazi na sebe,u svjetu ima opasnih ljudi....,
ja sam opasan kada me netko drazi.
Klicke mal weiter wenn du nichts zu sagen hast!!!
Grüß

Tacno je da je to dio config-a a sto je bitno nije ostavio ID

COOKIE "adid:******************************** <-----
to je njegov ID pri pravljenju config-a koji je indentican kod svih config-a koji se naprave sa iste masine i do dolaska toga ID-a moguce da izgubis vise support i update od prodavaca istog OB-a. Tako ne treba da se trudis oko toga a cisto sumljam da ce ti to neko i da pokloni jer cuva svoje dupe radi sto duze zajebancije oko ovog hobby-ja..

Imam i taj deo
COOKIE "adid: ..................." Ali nisam hteo da ga objavim ...

Ne lupetaj bez veze,nisam tvoj unuk.
Za tebe sam Tata ili skoro Dida....dakle,ako nemas nista da kazes odjebi i to je to.
Godinama laprdas ovdje........tebe sam odavno cekao.
Ako zelis,ja te sredim kao nitko do sada.Mogao bih ti jednu anegnotu ispricati,necu sada.
Pripazi na sebe,u svjetu ima opasnih ljudi....,
ja sam opasan kada me netko drazi.
Klicke mal weiter wenn du nichts zu sagen hast!!!
Grüß
Jas bi ti ispratil konfiguracija samo na kirilica e nema da ja razberes :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom