Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
postujemMoja greska,
trebao sam napisati....gdje sam pitao.
Kod tebe nisam pitao iz meni poznatih razloga.
Pozdrav
ako ti tako kazes .....Прегледај го приврзокот 223875
Ovo je iz naseg pp
A sto se tice pomoci,dovoljno sam vremena ovdje i ako nisam naucio da niko pomoc nece,onda bi bio totalno glup.Pomoc ne trazim,shodan mi dovoljan da se bar nikog ne molim
Pa Shodan i eto pomoc,ja ne krijem.Ima svega shodan je punMoze li nekakva pomoc da i ja nesto pametnog pronadzen?
Zabava ili zajebanzija....nije vazno.Nikada nije steta nesto novo nauciti.Navratit ću
Ja mogu za jednog člana,nešto mi je dao na povjerenje i nebi ga iznevjerio ni za kakve pare.Mada je sve ovo zabava!
Pa Shohodan i eto Kurac.....zajebavao sam se vec i tu....Pa Shodan i eto pomoc,ja ne krijem.Ima svega shodan je pun
ovo je npr. kanal, iz liste (koja odlicno radi) sa drima, ciju si adresu ti objavioПрегледај го приврзокот 223875
Ovo je iz naseg pp
A sto se tice pomoci,dovoljno sam vremena ovdje i ako nisam naucio da niko pomoc nece,onda bi bio totalno glup.Pomoc ne trazim,shodan mi dovoljan da se bar nikog ne molim
krive komande mu dajes svasta mozes sa njimZabava ili zajebanzija....nije vazno.Nikada nije steta nesto novo nauciti.
Автоматски споено мислење:
Pa Shohodan i eto Kurac.....zajebavao sam se vec i tu....
ako se nesto otvara trazi user i pass kako dalje?
Nemoj vrijedjati,ja nisam nigdje rekao da ulazim u nesto sto trazi user i pass,ali ima na hiljade mjesta gdje ima spremljenih listi a da ne trazi ni user i pass,ima mjesta gdje nadjes dokument sa nekim podacima od nekog servera,pa iskoristis.Kucaj u shodan sta god ti naumpadne.Ukucaj m3u i naci ces neku listu a kamoli sta drugo da kucasZabava ili zajebanzija....nije vazno.Nikada nije steta nesto novo nauciti.
Pa Shohodan i eto Kurac.....zajebavao sam se vec i tu....
ako se nesto otvara trazi user i pass kako dalje?
Veke 3 meseca baram ovde na forumot config za open bullet za mac skeniranje i ne sum dobil , koga baras nesto e isto kako da mu vadis zdrav zab na covek, pa resiv da podaram nekoj user i pas za ovoj server http://tektv.co:80 koj nema neka se javi na pm
gledam deka temava stana na nekoj nacin natprevar koj sto moze i kako moze?
za dreme duso dalo hahahahpostujem
ako ti tako kazes .....
ali, cini mi se samo za drimove u koje mozes uci - znaci twistedwebza dreme duso dalo hahahah
Pa daj pokazi nesto.krive komande mu dajes svasta mozes sa njim
To vjerovatno interesira samo tebe.