Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moja greska,
trebao sam napisati....gdje sam pitao.
Kod tebe nisam pitao iz meni poznatih razloga.
Pozdrav
postujem
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 223875
Ovo je iz naseg pp
A sto se tice pomoci,dovoljno sam vremena ovdje i ako nisam naucio da niko pomoc nece,onda bi bio totalno glup.Pomoc ne trazim,shodan mi dovoljan da se bar nikog ne molim
ako ti tako kazes .....

Navratit ću

Ja mogu za jednog člana,nešto mi je dao na povjerenje i nebi ga iznevjerio ni za kakve pare.Mada je sve ovo zabava!
Zabava ili zajebanzija....nije vazno.Nikada nije steta nesto novo nauciti.

Pa Shodan i eto pomoc,ja ne krijem.Ima svega shodan je pun
Pa Shohodan i eto Kurac.....zajebavao sam se vec i tu....
ako se nesto otvara trazi user i pass kako dalje?

Attachments

• osphd.png
    osphd.png
    1,7 MB · Прегледи: 73

krive komande mu dajes svasta mozes sa njim

Nemoj vrijedjati,ja nisam nigdje rekao da ulazim u nesto sto trazi user i pass,ali ima na hiljade mjesta gdje ima spremljenih listi a da ne trazi ni user i pass,ima mjesta gdje nadjes dokument sa nekim podacima od nekog servera,pa iskoristis.Kucaj u shodan sta god ti naumpadne.Ukucaj m3u i naci ces neku listu a kamoli sta drugo da kucas

Некој да помогни да прати листа со спортски канали?

Veke 3 meseca baram ovde na forumot config za open bullet za mac skeniranje i ne sum dobil , koga baras nesto e isto kako da mu vadis zdrav zab na covek, pa resiv da podaram nekoj user i pas za ovoj server http://tektv.co:80 koj nema neka se javi na pm
gledam deka temava stana na nekoj nacin natprevar koj sto moze i kako moze?

Калинкар на пример? :)

krive komande mu dajes svasta mozes sa njim
Pa daj pokazi nesto.
Nisu mi te stvari i sve te tajne jasne.
Sta se tu taji?
Zelis sve u svoj grob odvesti?
Mene je jedan kolega pitao,mozes za moju "frendicu" napraviti novu navigaciju...za mene smjesno,sigurno da mozem.
Napravio sam bez ikakve zajebancije....ljudi su mi poklonili sanduk pive.....a vi i dalje glumite Kraljeve i mislite sta vi sve znate..
Pozdrav

Screenshot_3.jpg
evo samo jedan primjer shodana i ako treba i slika da liste rade,i to ne 1 konekcija ,mada bude i tih,ali ima more lista sa vise konekcija,a ovdje se moli za nekakav config za mac koji je i ako se nadje jedna konekcija,a sa shodan se lakse dodje do liste

Screenshot_4.jpg

eto i ovdje lista kolega,i tako redom,bez passworda,pa ces naici i na dokument sa admin loginom,pa udjes.Nemoras kucati m3u kucaj sta ti naumpadne ,pa ces naci sigurno mnogo vise nego cekajuci da ti neko posalje neki config,da ti pomogne,shodan je vrh

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom