Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to ? fluss, astra...etc.. ?
prije ces penziju docekatiPozdrav, trazim pomoc od nekog koji je spreman i dobre volje da mi posalje config za Open Bullet.
Hvala unapred!
Ti si stvarno neumoran...da niko nema da objasni config sta ima u njemu koje podatke i gde se ubacuje
To je koda pitas... Ej ljudi ja bi napravio igricu jednu ajd nek mi netko kaze gdje sta da upišeda niko nema da objasni config sta ima u njemu koje podatke i gde se ubacuje
jedan config (.loli), dodaj u config napravi wordlists , mail:pass,nazovi Wordlist1 MailPass i ubaci sa +, ,proxie imaš i skeniiraj naloge od tog hostada niko nema da objasni config sta ima u njemu koje podatke i gde se ubacuje
Prijatelju zar nisi shvatio da ovaj forum sluzi za postavljanje slika i hvalisanje,i cisto sumnjam da ce ti neko pomoci od tih sto to imaju.Koristi shodan,korisnije ces naci nego sa tim config a jos uz to,nikog se ne molisda niko nema da objasni config sta ima u njemu koje podatke i gde se ubacuje