- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
samo ubacis nastavak u googleA može li se iz tog strima npr izvući kompletna m3u lista?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo ubacis nastavak u googleA može li se iz tog strima npr izvući kompletna m3u lista?
Au brate,lakse ti da mu das celu listu, jos ako radi od 39e-0.8w pun pogodak!!!samo ubacis nastavak u google![]()
pa, necemo sve okrunjenoAu brate,lakse ti da mu das celu listu, jos ako radi od 39e-0.8w pun pogodak!!!
Samo im jos nisi rekao kako da nadju taj dream??? Mislim, na koju foru???pa, necemo sve okrunjeno
Автоматски споено мислење:
evo, mi drimasi sve rekosmo, sta ce nam reci ts-ovci![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko ja poznajem dreamboxe,mogu reci da 99% dreamboxa ima dinamicku ip,mislim da to nije vrijedno,koliko se hvalite,i ako je zaista dreambox to sto vi imate,nijedan taj dreambox nemoze otvoriti kanale koji nisu free ili od ovoga malo sto je ostalo sto radi preko emu.Zar ima neko da gleda kika i pro sieben,il kako se vec zovu ti njemacki free kanali i jos da mi se hvale ovdje nekim slikama.Pa ja kiku imam na svom dreamu free 100 godina i jos nikad nisam sekundu je gledaoSamo im jos nisi rekao kako da nadju taj dream??? Mislim, na koju foru???![]()
cemu takvo ponasanje, do malopre smo se culi preko pm, u cemu je problemKoliko ja poznajem dreamboxe,mogu reci da 99% dreamboxa ima dinamicku ip,mislim da to nije vrijedno,koliko se hvalite,i ako je zaista dreambox to sto vi imate,nijedan taj dreambox nemoze otvoriti kanale koji nisu free ili od ovoga malo sto je ostalo sto radi preko emu.Zar ima neko da gleda kika i pro sieben,il kako se vec zovu ti njemacki free kanali i jos da mi se hvale ovdje nekim slikama.Pa ja kiku imam na svom dreamu free 100 godina i jos nikad nisam sekundu je gledao
Nemam ja dream, i te stvari, mislim te adrese, ja sam se samo nadovezao malo u sali, ali ima tu pomalo i istineKoliko ja poznajem dreamboxe,mogu reci da 99% dreamboxa ima dinamicku ip,mislim da to nije vrijedno,koliko se hvalite,i ako je zaista dreambox to sto vi imate,nijedan taj dreambox nemoze otvoriti kanale koji nisu free ili od ovoga malo sto je ostalo sto radi preko emu.Zar ima neko da gleda kika i pro sieben,il kako se vec zovu ti njemacki free kanali i jos da mi se hvale ovdje nekim slikama.Pa ja kiku imam na svom dreamu free 100 godina i jos nikad nisam sekundu je gledao
i to sam rekao, vise puta, a i ti bi mogao nesto da kazes o tomeSamo im jos nisi rekao kako da nadju taj dream??? Mislim, na koju foru???![]()
jesi li siguran u sve to sto govoris, koji sky kanal hoces da ti pustim preko drima uk, it ili deKoliko ja poznajem dreamboxe,mogu reci da 99% dreamboxa ima dinamicku ip,mislim da to nije vrijedno,koliko se hvalite,i ako je zaista dreambox to sto vi imate,nijedan taj dreambox nemoze otvoriti kanale koji nisu free ili od ovoga malo sto je ostalo sto radi preko emu.Zar ima neko da gleda kika i pro sieben,il kako se vec zovu ti njemacki free kanali i jos da mi se hvale ovdje nekim slikama.Pa ja kiku imam na svom dreamu free 100 godina i jos nikad nisam sekundu je gledao
i to sam rekao, vise puta, a i ti bi mogao nesto da kazes o tome
jesi li siguran u sve to sto govoris, koji sky kanal hoces da ti pustim preko drima uk, it ili de![]()
Nama koji znamo slušat i gledat, rekao je sveSamo im jos nisi rekao kako da nadju taj dream??? Mislim, na koju foru???![]()
izvini za post od malo prije,ako je zvucalo grubo,nije mi bila namjera da omalovazavam te vase dreamboxe ,samo sam htio reci da izmedju tog dreamboxa i mog nikakve razlike nema,ja sam iz onog na pp izvukao na stotine cccam linija,tako da sam siguran da nemoze otvoriti nista vise od mog dreamboxa,to htjedoh reci.Ako je to neka vrsta boxova sa drugim izvorima kanala to ok,onda vrijedi,a sat kanali su postali bezvrijedni jer nista ne radi preko emui to sam rekao, vise puta, a i ti bi mogao nesto da kazes o tome
jesi li siguran u sve to sto govoris, koji sky kanal hoces da ti pustim preko drima uk, it ili de![]()
covece, ja nemam drimbox, ali gledam liste u vlc-u iz raznih drimova sa razlicitih adresaizvini za post od malo prije,ako je zvucalo grubo,nije mi bila namjera da omalovazavam te vase dreamboxe ,samo sam htio reci da izmedju tog dreamboxa i mog nikakve razlike nema,ja sam iz onog na pp izvukao na stotine cccam linija,tako da sam siguran da nemoze otvoriti nista vise od mog dreamboxa,to htjedoh reci.Ako je to neka vrsta boxova sa drugim izvorima kanala to ok,onda vrijedi,a sat kanali su postali bezvrijedni jer nista ne radi preko emu
sto bi narod rek'o "pametnom i jedna dosta"Nama koji znamo slušat i gledat, rekao je sve
a, glupomsto bi narod rek'o "pametnom i jedna dosta"