Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imam Firestick pune 2 godine, radi bez ikakvih problema. Kad zavrsim s gledanjem uvijek ga iskopcam iz struje.
Nego, s koliko aplikacija ste ga napunili, mozda je to problem ;-)
Imam instaliran samo StbEmu (Pro) i Kodi (u Kodi-u samo Playlist Loader i Plexus) ;-)

bas skoro sam nabavio box , app na TV (samsung i panasonic) valja ali uvijek nesto popravljaj mrdaj ugl,da ne duljim MiBox S 4K, (ne reklamiram kao najbolje) ali to sam kupio ,preporodio se ,al bas ,pa to je toliko jednostavno i dobro i pouzdano,friendly user max,sve se poveze sa TV daljinskim ,epg ,logo kanala,interface izbornika je perfektan,stabilno i brzo ,brze nego samsung app i to duplo,malo je poskupo ,70 al vrijedi svaki cent. link taj: https://www.mi.com/us/mi-box-s

Što je sa pravilom da se ne smije objavljivati više od tri Mac- a? Više ne vrijedi ili..?

Što je sa pravilom da se ne smije objavljivati više od tri Mac- a? Više ne vrijedi ili..?
Jbg, po tim istim pravilima ljudi ne bi smjeli imati vise od jednog naloga na forumu, ne bi smjeli vrijedjati druge clanove niti po kom osnovu, ne bi......, heh, mozemo nabrajati unedogled ali gle cuda.... :confused:

Jbg, po tim istim pravilima ljudi ne bi smjeli imati vise od jednog naloga na forumu, ne bi smjeli vrijedjati druge clanove niti po kom osnovu, ne bi......, heh, mozemo nabrajati unedogled ali gle cuda.... :confused:

Sve moze ali mac NIKAKO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom