Heh, (ovdje bi sad trebao biti smajlic u kojem se ceskam po glavi onako poluzacudjeno ali takvog nema ) ali odete li nekad u birc na casicu razgovora ili sl., ili mozda "pocesete" zenu ili ljubavnicu, cisto za promjenu. Izgleda ovaj iptv postao neka jako bitna stvar.
Birc ima strahovite prednosti po tom pitanju, kada "drmnes" tri cetiri zuje i dodjes doma potpuno je svejedno da li je Arena Sport u SD, HD ili FHD. Ono sto je najbitnije, zena sigurno nije u FHD
desno pri vrhu upisi zemlju recimo meni srbija ostalo znas
Автоматски споено мислење:
vazno ti je samo sa tva daskines mak sa ovog programa ubaci i vozi misko 7 dana i uplati 5,5 eura i to je to
Автоматски споено мислење:
svega i svasta se prodaje dosta ima kopija kineza a sto se stika tice nikad ga nebih kupio kad crkne nemoguce ga je opravit dok kod klasicnih x96 i ostalih imas smd mos fetove na ulaz zamenis i to je to odradjeno par komada koi i dan dans rade
Pa ja ga imam vec skoro vise od god dana i radi ko Nemac ne znam cemu ta negativna reklama kad je fire stik dobar.
Brz ne cekas uopste kao kod nekih boxa ,stb radi besprekorno 4k sta hoces vise za 35€ ne razumem.
Ovamo se ne isplati popravljati pokvarenu tehniku ukoliko ti majstor nije prijatelj, nego ces bolje proci da kupis novi sa 2 god garancije od popravljenog starog aparata
Pre par sati, sam jednom clanu poslao dobru listu, i sad vidim da kruzi netom, znaci, nikome vise nikada necu dati dobru listu, a on je samnom zavrsio !
Pre par sati, sam jednom clanu poslao dobru listu, i sad vidim da kruzi netom, znaci, nikome vise nikada necu dati dobru listu, a on je samnom zavrsio !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.