Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

ostani menjaj.jpg

Последно уредено:
{"user_info":{"username":"e5jp0P","password":"phantomiptv","auth":1,"status":"Active","exp_date":"1576119600","is_trial":"0","active_cons":"17","created_at":"1552186800","max_connections":"2","allowed_output_formats":["m3u8","ts","rtmp"]},"server_info":{"url":"tv.factoryiptv.com","port":"80"

{"user_info":{"username":"e5jp0P","password":"phantomiptv","auth":1,"status":"Active","exp_date":"1576119600","is_trial":"0","active_cons":"17","created_at":"1552186800","max_connections":"2","allowed_output_formats":["m3u8","ts","rtmp"]},"server_info":{"url":"tv.factoryiptv.com","port":"80"
Jos jedna lista sa Brazilskim kanalima.

pozz drugovi ima li ko viska listu sa zvezda kanalom da mi pošalje na pm i hvala onome ko pošalje (radim drugu smjenu zato sam se vec unaprijed zahvalio nekome ko oče da pošalje)

ko bude slao neka tu napiše poslato , netrebam 100 listi samo jednu iz radoznalosti sta ima na tome trazenom kanalu

Последно уредено:
pozz drugovi ima li ko viska listu sa zvezda kanalom da mi pošalje na pm i hvala onome ko pošalje (radim drugu smjenu zato sam se vec unaprijed zahvalio nekome ko oče da pošalje)

ko bude slao neka tu napiše poslato , netrebam 100 listi samo jednu iz radoznalosti sta ima na tome trazenom kanalu
Posle sinocne utakmice novinar zvezda tv je izjavio da je zvezda zasluzila najmanje bod. Slika i prilika tog kanala. Bolje da je kanal celog sportskog drustva.

ima 0:10 protiv Totenhema

evojedne od mene sa neogranicenim brojem konekcija

1573132825706.png
Код:
******************** HIT by eldin007 ********************
http://nettv-xcruiser.com:8000/get.php?username=T4l5XLbn7O&password=n2i48mEnH7&type=m3u&output=mpegts
Date of expiry : 7. 11. 2019.
Max connections : 0

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom