Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sto posto si u pravu eh kad se setim bicliklo rog pa devojce na razboj to je zivot bio a sad te mobilni te beska kola te da ne nabrajam

koliko se sjecam fakulteti bili besplatni nije zavrsio ko nije htjeo i bili priznati prepioznavani u zapadnom svijetu ,sad pokazao diplomu vani ili klozetski papir isto te tretiraju,istna da se ima auta kad statistike pokazuju da je to jedina zemlja u evropi gdje vani zivi vise od 45 posto populacije to govori koliko je dobro jedino ako ove iizbjeglice sa bliskog istoka nepoguraju populaciju i smanje bijelu kugu
Moj ujak je studirao 5godina u mostaru uzimao nepovratni stundentski kredit moj otac nije bio te srece morao je preko radnih akcija da se skoluje ali posao mu je bio garantovan i plata dovoljna za lagodno izdrzavanje 4clane porodice.sto je danas nemoguce za pripadnike srednje klase bilo gde u svetu.
Svugde je bilo korupcije i nepravde ali to je na nekom visokom nivou a ne kao sto danas pocinje od portira

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

Da znas da si u pravu ovde kod nas u novom pazaru secam se za vreme tita primer fabrika raska radnici su primali po od 1500 do 3000 maraka doduse mi u kulturi 300 maraka al sam coso ko car jos tudzmanov konjak nije ga imalo u dalekoj jugi ako se ko seca tih dana .....

nije istina u Hrvatskoj je super
Malo precerujes,da si rekao da nije toliko lose onda da ti i povjerujem,ja gledam rtl direkt svakodnevno i vidim koliko narod napusta hrvatsku ,pogotovo sjever ,nije valjda da je to zbog prevelike kolicine novca, i nije nam raspad juge dao mobolnu telefoniju ,internet,auta i ostalo,to su globalne dostignuca i promjene,, ja živim na zapad evrope pa i za odje se nemoze reci da je super,ima ljudi sto zivi vrlo lose a ima i onih sto neznaju sto ce sa parama,nesto slicno kao i nasim exyu drzavama..

Tito je hvato liste na parangale ... onda nije bilo skenera jebiga .mudar čovjek

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom