Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• Screenshot_2019-10-27-18-21-08-728_org.videolan.vlc.png
    Screenshot_2019-10-27-18-21-08-728_org.videolan.vlc.png
    289,8 KB · Прегледи: 53
Svaka cast ja sam dobijo listu i javno se zahvaljujem Moja&Tvoja na godisnjoj listi sa 5 konekcija i radi super [emoji482]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
reko sam da čovjek dijeli na godinu dana i ne traži ništa za to.ne znate čovjeka,a loše mišljenje imate o njemu.
vratite se malo unazad,pa vidite koliko je podijelio listi recimo za neke praznike i sl..

reko sam da čovjek dijeli na godinu dana i ne traži ništa za to.ne znate čovjeka,a loše mišljenje imate o njemu.
vratite se malo unazad,pa vidite koliko je podijelio listi recimo za neke praznike i sl..
Slažem se,čovjek mi je napravio liniju a da ga nisam ni pitao.Šta drugo reći!

1995 si ti bio bolesniče traktorista a ja nisam Ti ni traktorista a ni bolesnik kao ti . Vidiš i sam
Автоматски споено мислење:

Istina boli mule
tumblr_pr3lwwgxKb1r6xh04_500.gif

Evo emu i uz tvoju pomoć iako to nisi ni znao i kod mene se vrti Hvala Ti za ništa i još jednom VELIKO HVALA svima koji su mi izašli u susret i pomogli bilo kako.HVALA !!!! P.S.EMU djeca sjede za malo novijim traktorima.20191027_180404.jpgScreenshot_20191027-182915.png

Последно уредено:
hahaha ja tražio i nisam dobio još hahaha čak nije ni za mene ajde naša podari i meni da šefa na poslu obradujem (pusti me prije doma hahahah)

Evo emu i uz tvoju pomoć iako to nisi ni znao i kod mene se vrti Hvala Ti za ništa i još jednom VELIKO HVALA svima koji su mi izašli u susret i pomogli bilo kako.HVALA !!!! P.S.EMU djeca sjede za malo novijim traktorima.Прегледај го приврзокот 220641Прегледај го приврзокот 220642Прегледај го приврзокот 220642Прегледај го приврзокот 220643Прегледај го приврзокот 220644
Bravo svaka cast, samo bih te zamolio da ne vrjedzas na pm.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom