Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• Screenshot_2019-10-27-18-21-08-728_org.videolan.vlc.png
    Screenshot_2019-10-27-18-21-08-728_org.videolan.vlc.png
    289,8 KB · Прегледи: 53
Svaka cast ja sam dobijo listu i javno se zahvaljujem Moja&Tvoja na godisnjoj listi sa 5 konekcija i radi super [emoji482]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
reko sam da čovjek dijeli na godinu dana i ne traži ništa za to.ne znate čovjeka,a loše mišljenje imate o njemu.
vratite se malo unazad,pa vidite koliko je podijelio listi recimo za neke praznike i sl..

reko sam da čovjek dijeli na godinu dana i ne traži ništa za to.ne znate čovjeka,a loše mišljenje imate o njemu.
vratite se malo unazad,pa vidite koliko je podijelio listi recimo za neke praznike i sl..
Slažem se,čovjek mi je napravio liniju a da ga nisam ni pitao.Šta drugo reći!

1995 si ti bio bolesniče traktorista a ja nisam Ti ni traktorista a ni bolesnik kao ti . Vidiš i sam
Автоматски споено мислење:

Istina boli mule
tumblr_pr3lwwgxKb1r6xh04_500.gif

Evo emu i uz tvoju pomoć iako to nisi ni znao i kod mene se vrti Hvala Ti za ništa i još jednom VELIKO HVALA svima koji su mi izašli u susret i pomogli bilo kako.HVALA !!!! P.S.EMU djeca sjede za malo novijim traktorima.20191027_180404.jpgScreenshot_20191027-182915.png

Последно уредено:
hahaha ja tražio i nisam dobio još hahaha čak nije ni za mene ajde naša podari i meni da šefa na poslu obradujem (pusti me prije doma hahahah)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom