- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
I tebi poslanoBravo sota,iskeniraj ovo gore!

Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I tebi poslanoBravo sota,iskeniraj ovo gore!
To se salje na pm..@seyo71
ubaci u STB emulator to sto imas (mac i stalker)
instaliraj URL helper
pokreni helper
pokreni STB i taj stalker
U helperu mozes da vidis U/P
izuzetak su neki stalkeri koji koriste tolken...
Evo sa ovog linka skini alat mag to m3u https://iptv.community/threads/mag-converter-to-m3u.8261/dobro vece svima na kajgani,imam stalker portal i validan mac...dali je moguce izvuci m3u link sa U/P ili neki drugi oblik strima...moze odgovor na PP
Samo da te pozdravim I pozelim dobro zdravlje , drago mi je sto si sa nama...Ziveli!Jos sam ja tuPosmatam malo sa strane.
Pokupim koju "pametnu".
Imam zdravstvenih problema pa oko IPTV vise nista ne stizem. Jedino dobro je sto sam u kontaktu sa starijim clanovima pa tu i tamo se konusultujemo ili im neku skiptu na zahtjev napravim, mada ni to sad ne stizem.
Pozdrav svima i samo opusteno![]()
Kolega,@dux4 mozes li mi poslati u pm objasnjenje kako da nadjem mac za neki stalker
legendo iptv .sve najbolje i brzo ozdravljenjeJos sam ja tuPosmatam malo sa strane.
Pokupim koju "pametnu".
Imam zdravstvenih problema pa oko IPTV vise nista ne stizem. Jedino dobro je sto sam u kontaktu sa starijim clanovima pa tu i tamo se konusultujemo ili im neku skiptu na zahtjev napravim, mada ni to sad ne stizem.
Pozdrav svima i samo opusteno![]()