Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo i mog doprinosa alat za sve poslove
alat.jpg
Автоматски споено мислење:

Ovaj vadi liste iz svih panela

@torpedoo pa sto brate uvijek Mujo naje.e ???
Mujo je kolateralna šteta, jbg. Iz kafane dođoh pa ću možda bili komfuzan u izlaganju, previše alkohola.
Elem, poenta je u tome da objavljivanje i širenje bilo kakvih alata nikome ne koristi. Postoje razni alati koji vade mac adrese, ne postoji samo jedan koji je naš i tu je kraj svijeta. Na SF-u u VIP-u ima 50-60 ljudi - imamo šupka koji je alate iznosio i davao majstor Dsukiju i družini oko njega. Mene lično zaboli kurac za svim tim alatima, nit mi trebaju nit će mi trebati ali..... ljut sam što smo neku fukaru primili u svoje redove a on.....prijatelj sa govnarom dsukijem. Ne pada mi na pamet tražiti ko je taj, nek mu je na čast. Poenta priče je da će sve to jako brzo puknuti i da će svi ostati bez listi. Naivno je razmišljanje da svi trebaju znati sve. Od 10 ljudi je dovoljna jedna budala da sjebe sve - najbolji primjer je SF vip, od 50 ljudi složnih imamo jednog kretena. Šta reći; razvalićemo taj VIP...napraviti neki drugi, profiltrirati ga pošto već znamo o kome je riječ. Sve ovo vodi jednom ishodu - objaviće se svi ti alati tamo gdje su i nastali i pogasićemo sve.

Vidim da je jucer bilo veselo, sva sreca pa ljudi opet citirase ono sto je bitno ;-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom