- Член од
- 5 декември 2017
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 344
Kao sto si ti meni poslaoKoliko ti treba da skeniras dva brata ? Ja cekam listu za mene da posaljes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto si ti meni poslaoKoliko ti treba da skeniras dva brata ? Ja cekam listu za mene da posaljes
BItka pukla otkad sebe daj nesto bolji i sto radi kako trebalibomene racku za to imali gdje dobre pic,,i klope i koji nepoznati server
ma samo nju vadim nema nikakve zastite a i gazda supak teskiBItka pukla otkad sebe daj nesto bolji i sto radi kako treba
Pa vecina njih su supcine, tako da ni taj nije sigurno boljia samo nju vadim nema nikakve zastite a i gazda supak teski
To tije tek pocetak, jos ce ti i prijetiti ako nedas gratis listu da ce ti panel srusiti i sve objabiti, puno srece ti zelim i stoanje ulazi u sukobe sa ovim profesionalcima, cuvaj zivceJa stvarno nemogu da vjerujem koliko ovde Pojedini bolesnika ima da se raduju tudjoj Brizi i problemu.Ja sam uivjek davo liste mnogim ljudima na stotine besplatno ali to nema veze da nekoga vrijedjas.Savako je imao i ima priliku da radi sa iptv malo uporonosti znanja i eto uspjeha,a ne ovde cekati da ti neko da listu od nekoga da bi gledao besplatno kanale.