Ja stvarno nemogu da vjerujem koliko ovde Pojedini bolesnika ima da se raduju tudjoj Brizi i problemu.Ja sam uivjek davo liste mnogim ljudima na stotine besplatno ali to nema veze da nekoga vrijedjas.Savako je imao i ima priliku da radi sa iptv malo uporonosti znanja i eto uspjeha,a ne ovde cekati da ti neko da listu od nekoga da bi gledao besplatno kanale.
Ja stvarno nemogu da vjerujem koliko ovde Pojedini bolesnika ima da se raduju tudjoj Brizi i problemu.Ja sam uivjek davo liste mnogim ljudima na stotine besplatno ali to nema veze da nekoga vrijedjas.Savako je imao i ima priliku da radi sa iptv malo uporonosti znanja i eto uspjeha,a ne ovde cekati da ti neko da listu od nekoga da bi gledao besplatno kanale.
To tije tek pocetak, jos ce ti i prijetiti ako nedas gratis listu da ce ti panel srusiti i sve objabiti, puno srece ti zelim i stoanje ulazi u sukobe sa ovim profesionalcima, cuvaj zivce
pozdrav i dobar dan svuima ,,,, imao sam listu ali sad vise ne radi jel ima neko dami poslaje na pm neko dobra stabilna lista i da traje malo dugo hvala unapred
Nažalost nema stabilne liste sa 1 konekcijom i .ts extenzijom,ostale sa više kon. su retke ,pa se retko i dele
to je tako,uglavnom, pa ono trajna i stabilna, nije česta pojava
Od jedan isti server ubacis 2 liste...kad jedna prekida prebacis se na druga...ako u slucaj prekidaju i obe liste ubacis i treta...i tako uzivas u gledanje tv....fluss, udp, astre...to je cisto sranje....ts liste su buducnost iptv - ija..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.