Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa npr fox bisnis i fox premium... Ako zeliš detaljno onda mali pričekaj, nisam trenutno u mogučnosti sve pregledatipa volijo bi znati koji tacno 80% je nasi kanala...
Super i ja navijam za v2... Vjeravao ili ne.. Liste ce radit kvalitetnije.. Meni drago sto bolju zastitu imali, tako moja mala ali jaka ekipa i ja gledamo kvalitetnije.. Jebes server iz kojeg svako moze izvući liste.. Tako da cestitam i radujem se V2Ko god zeli da nastavi sa v2 neka se javi mi smo vec u zavrsnoj fazi sa v2.
Nerade ti C G kanali,imas ih 6 na listi svi su off. Izgleda da spadaju u tih 20%pa volijo bi znati koji tacno 80% je nasi kanala...
staje ovo ovaj server nema nikakve zastite za dvije minute izvadio 210 usera ,ovo neka zajebancija
E, Zoki šibni jednu na PM...staje ovo ovaj server nema nikakve zastite za dvije minute izvadio 210 usera ,ovo neka zajebancija
svi dolaze i odlaze a @zokiniko ostaje i dijeli kao i do sada. Kad ovaj covjek ode zatvorite ovu temu.kome treba zdrava diogen nek se javi na pm
Прегледај го приврзокот 218081
imas pm mozda to pomogneE, Zoki šibni jednu na PM...
A dali će tvoje ili nećije druge liste gledati i širi krug to ovisi o tebi.. Trebas biti covjek i ok... A ne ko ovaj vlasnik bitke..