Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Admuni kajgane ko da su na godisnjem i pored zabrane objavljivanja mac adrese pojedinci to rade bez nikakvog problema :mad:
vece je ponizenje reklamirati iptvnegative pa ne niko ne dobi ban jer su vlasnici KRALJEVI
Автоматски споено мислење:

Admuni kajgane ko da su na godisnjem i pored zabrane objavljivanja mac adrese pojedinci to rade bez nikakvog problema :mad:
Eto obrisao,zadovoljan?A nadam se da ce biti banovani oni koji reklamiraju iptv negativu da bi se uvukli u dupe i dobili alate od onih kojima je stalo da se kajgana ugasi

olbih, sva sreca pa te Sirius 28 citirao, hvala ;-)
Da mi ne zatrpavate PP:
Sve sto imam sam pokupio od ljudi koji su postavili na ovom ili na drugom otvorenom forumu.
Dakle, niti imam nekakav alat niti znam nesto. Znam samo pokupiti ono sto ljudi postave.
Ugodan dan, (Liverpool - Arsenal, 18:30h)

Eeeeeee......kad se jednog dana admini vrate sa godisnjeg.Pa podijele nekoliko banova.A onda ulete makedonski "specijalci",u akciji kodnog imena "recimo ne drozi" ,pa pohapse ove sto "kradu",a nas "postene" puste uz kauciju.Da se branimo sa slobode.Jer mi poooooojma nismo imali da je TO "kradena roba".A onda preoru sva polja na kojima su se uzgajali MAC-ovi,i posade cvijece.
Molio bih,ako neko provjereno zna ,da mi odgovori:imamo li mi,"strani drzavljani",neki imunitet?Ili da brisemo u Medjugorje.
?Dok jos ima vremena.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom