- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Dobri im oni Max SELECT 4KŽiveo 1-Maj !!! Radnička klasa ide u raj !!!
Ima li možda neka Mac adesa od Art-TV - za Stalker.
Može na pp.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobri im oni Max SELECT 4KŽiveo 1-Maj !!! Radnička klasa ide u raj !!!
Ima li možda neka Mac adesa od Art-TV - za Stalker.
Može na pp.
Dobri im oni Max SELECT 4K.
Živa istina nema pausse ili jedva da je ima,rade ljudi u pelenama bilo u jednoj fabrici,barem kod nas ,i opet negde u inostranstvu za nešto se i radi ovde kod nas skoro dzaba...Prvi maj je pa moramo braniti prava neka radnika...da neko ne zameri.....nema veze sa iptv ali ako nema para nema ni iptvnekad je isla u raj sad nemogu na pauzu jb trazili ste gledajte
nemas pojmas i zato nepricaj gluposti ,citava planeta muje dosla na sahranu svi predsjednici , svi sto su nesto znacili u svijetu ,a kako je sredio ustase i cetnike svaka mu castPozz svima!
Jedna stvar mi nije jasna, cijeli svijet slavi 1.maj i to je lijepo ali neznam kakve veze ima neki Tito sa time, trebaju li i svabe, talijani, francuzi ili odakle je sve pocelo isto kaciti zlocince ili neke mitske junake po forumima. Sory al ne ide mi to nikako, nije mi jasno!
I zato ga treba slaviti 1.maja,uz sve postovanje prema tebi, al smijesnonemas pojmas i zato nepricaj gluposti ,citava planeta muje dosla na sahranu svi predsjednici , svi sto su nesto znacili u svijetu ,a kako je sredio ustase i cetnike svaka mu cast
KADA BI ZNAO ISTORIJU NEBI TAKO PITAO KAKVE IMA VEZE TITO MI SMO BILI RADNICKA KLASA U VRIJEME VLADAVINE TITAPozz svima!
Jedna stvar mi nije jasna, cijeli svijet slavi 1.maj i to je lijepo ali neznam kakve veze ima neki Tito sa time, trebaju li i svabe, talijani, francuzi ili odakle je sve pocelo isto kaciti zlocince ili neke mitske junake po forumima. Sory al ne ide mi to nikako, nije mi jasno!
Sve je to u redu, bili ste, al meni nije jasno kakve on ima veze sa medjunarodnim praznikom. Neko nesta brka, istorija koju tako dobro poznajemo il je neznanje u pitanju?!KADA BI ZNAO ISTORIJU NEBI TAKO PITAO KAKVE IMA VEZE TITO MI SMO BILI RADNICKA KLASA U VRIJEME VLADAVINE TITA
SAMO MALO PROCITAJ
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Kako-se-Prvi-maj-slavio-u-Jugoslaviji/816946.aspx
IZVINI NIJE PRAVOKACIJA
ne treba ga vezati uz ove polticare sad hahahahI zato ga treba slaviti 1.maja,uz sve postovanje prema tebi, al smijesno
Zar mi nismo bili dio svijeta koji je podrzavao pravo radnicke klase(koje bio TITO u vrijeme svoje vladavine) vise necu pisati ja se izvinjavam ostalim clanovimaSve je to u redu, bili ste, al meni nije jasno kakve on ima veze sa medjunarodnim praznikom. Neko nesta brka, istorija koju tako dobro poznajemo il je neznanje u pitanju?!