- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 219
- Поени од реакции
- 151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e to mora da se vratis malo vise 1000 stranica..... instaliras bluestacks stariju verziju pa onda u to stb emu pa u comp url helper a imas unazad objasnjenje za android kako da vidis strimoveA kako da izvucemo listu odavde? kada pusti u StbEmu kako doci do liste?
Još malo pa nikako. Vec vlasnici lagano mjenjaju a vi samo iznosite javnoA kako da izvucemo listu odavde? kada pusti u StbEmu kako doci do liste?
Овај бокс ако не се лажам е купен од сетек, стар бокс има андроид 4.4Pozdrav prijateli
Imam i ja eden problem so box-ot
pa ako znae nekoj vo sto e rabotata
da mi kaze...[DOUBLEPOST=1554975965][/DOUBLEPOST]Zo ovoj box se raboti...
neznam koj e modelot...
verovatno nekoj od vas ke go prepoznae ili veke go ima
Nista lakse od togaJoš malo pa nikako. Vec vlasnici lagano mjenjaju a vi samo iznosite javno
Ja te nikad nisam smatro ni ludim ni budalom,probudio si u nama nekima znatizelju i to je dalo rezultatajel ste nasli moje postove
znaci sad sam ok nisam lud ili budala aj nazad svi koi traze
jeno par starnica iliceo forum kako neko pisao mozda imacete srecu nesto da nadjete
samo sam uso da vam pritisak pokacim
jel ste nasli moje postove
jeno par starnica iliceo forum kako neko pisao mozda imacete srecu nesto da nadjete
ti si dvorska luda Internetajel ste nasli moje postove
Кои спортски и балкански тв може да се гледаат на сателитска со cs?
Марче, за да преинсталираш виндоус ти треба минимум пола саат а за преинсталација на бокс 5 мин.Овај бокс ако не се лажам е купен од сетек, стар бокс има андроид 4.4
Незнам дали ќе успееш лесно да најдеш софтвер firmware. Ти треба точно за тој модел, и програмче usv burning, ма подобро е да пробаш прво со ресет,, на боксот има дупче за игла или чечкалица, го исклучуваш од струја, држиш притиснато со иглата и вклучуваш во струја, , треба боксот да влезе во рековери менито, ако успееш да влезеш, со делечинското избираш фактори ресет и го враќаш на фабрично подесување, пробај неколку пати ако не ти успева, ако не успех во пронајдувсњето на firmware точно за овој модел..... А не баш такр лесно понеккогаш,..... Не е баш како преинсталација ма виндовс) инаку ти треба усб кабел.. Исто и на двата краја машко треба да е